Bianca Drăgușanu, imagine incitantă de 8 Martie. Ce a putut vedea Gabi Bădălău, în intimitate

Bianca Drăgușanu, imagine incitantă de 8 Martie. Ce a putut vedea Gabi Bădălău, în intimitate
Postarea senzațională a Biancăi Drăgușanu de 8 martie. Cu ce a surprins vedeta?

Bianca Drăgușanu a surprins pe toată lumea cu invitația lui Bădălău la ziua sa, dar și cu ceea ce a dezvăluit după. Cu ce postarea a surpins celebra divă în ziua care este dedicată femeii? Fanii au rămas șocați.

Postarea incitantă a Biancăi Drăgușanu din 8 Martie

Dacă anii precedenți se bucura de atenția fostului soț, iată că acum lucrurile sunt cu totul altfel pentru Bianca. Aceasta a menționat că este mai bine decât niciodată și că se focusează pe micuța ei și carieră.

De ziua de 8 martie a surprins pe toată lumea cu o fotografie doar în lenjerie intimă, foarte artistică, în contra luminii naturale. Mulți dintre fani s-au bucurat să vadă imaginile, mai cu seamă publicul masculin.

  • Vezi fotografia în galeria FOTO

Deși mulți au crezut că a dat uitării trecutul, realitatea în care se judecă pentru violențele la care a fost supusă de afacerist o lasă să aducă repetitiv aminte de acesta. Recent, Bianca a venit cu un nou atac la adresa fostului partener.

Mai exact, blondina a vorbit despre cât de important este ca un om să se iubească pe el însuși și a subliniat că îți expune aproape 70% din viața personală în mediul online. Amintim că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit definitiv în urmă cu mai bine de patru luni, iar actele de divorț au fost semnate în primăvara lui 2020.

„Anul ăsta sunt și divorțată, sunt foarte bine, sunt fericită, sunt foarte împlinită”

“Anul ăsta sunt și divorțată, sunt foarte bine, sunt fericită, sunt foarte împlinită, sunt răsfățată, sunt iubită și adorată. Expun cam 70% din ce fac pe Instagram. Eu sunt iubită și răsfățată. Eu iubesc cam tot ce mă înconjoară. Important este ca tu să te iubești pe tine în primul rând.

Eu mă iubesc în primul rând pe mine, așa că cred că merit cadouri multe. Nu mă ascund după deget, prietenii mei știu exact ce îmi trebuie și ce trebuie să îmi cumpere. Vreau un cadou simbolic, vreau ceva, un parfum personalizat”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu în cadrul interviului oferit jurnalistei Mădălina Bălan de la Antena Stars.

Ce spuen creatoarea de modă despre prezent?

„A doua căsătorie fuse și se duse! Bărbații din viața mea m-au iubit exagerat și au dat în alte extreme. După unii mi-a părut rău, și acum îmi pare. Dar nu mă mai întorc. Sunt ca un căluț sălbatic, în momentul în care mă va îmblânzi bărbatul voi fi a lui. Îmi doresc o familie, liniște, tânjesc după Crăciunul cu familia, cu copiii, la masă. Pot fi potolită prin iubire. Eu tânjesc după un echilibru. Bărbatul din viața mea trebuie să-mi pună lumea la picioare, să mă facă să mă simt ca o prințesă, să existe respect, loialitate și fidelitate. Pentru viitorul meu soț centrul universului lui voi fi eu! Acum viața mea este în roz, e frumoasă, e cum mi-am dorit-o și cum o merit. În momentul de față chiar cred că trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele din toate punctele de vedere. Mi se întâmplă exact ce-mi doresc, sunt fericită. Există cineva în viața mea care mă face fericită. Sunt împlinită din toate punctele de vedere. Viața mea merge în direcția în care trebuia să meargă de mult”
Bianca Drăgușanu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI