Gabi Bădălău o contrazice pe Bianca Drăgușanu. Ce a spus despre relația cu Anna Lesko

Gabi Bădălău o contrazice pe Bianca Drăgușanu. Ce a spus despre relația cu Anna Lesko
Gabi Bădălău a contrazis-o pe Bianca Drăgușanu. Ce spune de relația cu Anna Lesko?

Gabi Bădălău a contrazis-o pe Bianca Drăgușanu. Ce a spus controversatul afacerist despre relația cu Anna Lesko? Fanii cuplului sunt uimiți de ce se întâmplă între cei doi.

Ce spune Gabi Bădălău despre relația cu Anna Lesko?

Bianca Drăgușanu a mărturisit că l-a prins pe Gabi Bădălău cu Anna Llesko. Controversatul afacerist se pare că trăia o poveste de dragoste în secret cu celebra solistă. Fosta asistentă păcătoasă a văzut în telefonul fostului ei iubit mesaje cu moderatoarea de la ‘Splash! Vedete la apă’. Iată că acum a venit și reacția fostului soț al Claudiei Pătrășcanu despre telenovela care tulbură lumea mondenă.

Bărbatul susține că nu o cunoaște pe Anna Lesko personal, ci doar din presă și de pe micul ecran, din moment ce este și ea persoană publică: „Nu este adevărat! Eu nu o cunosc pe Anna Lesko. Este persoană publică.”, a declarat Gabi Bădălău, pentru spynews.ro.

”Știu de existența Annei Lesko. Am văzut mesaje între ei doi”

Bianca Drăgușanu nu s-a ferit să-și spună adevărul. Cu toate astea, mărturiile celor doi foști amorezi se cam bat cap în cap. Blondina a declarat că știa de existența unei alte femei în viața lui și că nu mai are nimic de ascuns.

”Știu de existența Annei Lesko. Am văzut mesaje între ei doi. Acum, fiecare face ce vrea. Mai mult nu comentez”, a spus Bianca Drăgușanu.

Claudia Pătrășcanu se implică și ea în scandalul momentului. Încă soția lui Bădălău a făcut și ea declarații după ce a aflat de noul triunghi amoros din showbiz.

„Nu ştiam că Gabi este cu Anna Lesko, şi dacă ştiam, nu era treaba mea. Este viaţa lui, iar acum poate să aibă relaţii cu oricine doreşte el. Pe mine nu mă mai interesează ca bărbat!”, a spus Claudia Pătrășcanu, pentru sursa citată.

Ce se întâmplă cu divorțul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu?

„În septembrie o să mai avem un termen și o să vedem ce o să se întâmple și atunci. O să se termine toate aceste lucruri într-o zi, însă iau lucrurile așa cum vin de la Dumnezeu. Nu țin legătura cu Gabi. Vorbim foarte rar doar pentru copii și atât, dacă îl interesează bineînțeles acest lucru. Nu vreau să mă împac cu Gabi, el nu mai înseamnă nimic pentru mine, nu se pune în discuție așa ceva.

Nu mă privește ce face el, ce viață amoroasă tumultoasă are. El o să le dea explicații copiilor mai târziu când o să crească și o să citească pe internet despre tatăl lor. Pe copii nu îi poți minți niciodată pentru că sunt foarte deștepți. Nu m-aș mai întoarce la el. Lucrurile s-au terminat de mult între noi doi, nu mai este cale de întoarcere.”, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI