Bianca Drăgușanu, reacție surpriză despre relația dintre Anna Lesko și Gabi Bădălău. Ce a văzut vedeta

Bianca Drăgușanu, reacție surpriză despre relația dintre Anna Lesko și Gabi Bădălău. Ce a văzut vedeta
Bianca Dragusanu, declaratii despre relatia dintre anna lesko si gabi badalau

Bianca Drăgușanu a luat foc după ce s-a aflat că presupusa femeie din cauza căreia s-a tot certat în ultima perioadă cu Gabi Bădălău este nimeni alta decât Anna Lesko.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre relația dintre Anna Lesko și Gabi Bădălău

Relația amoroasă Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu a fost una lipsită de controverse. S-au împăcat și despărțit de mai mult ori, iar vinovată ar fi chiar Anna Lesko, femeia cu care afaceristul ar avea o relație de ceva timp. Se pare că Gabi Bădălău nu a avut rețineri să se arunce în brațele artistei Anna Lesko, deși era cuplat cu Bianca Drăgușanu.

După ce totul a ieșit la iveală, Bianca Drăgușanu a făcut și primele declarații despre relația dintre Anna Lesko și Gabi Bădălău. Bianca Drăgușanu a recunoscut că știa ce se petrece între Anna Lesko și Gabi Bădălău și că relația ei cu afaceristul s-a încheiat definitiv.

”Știu de existența Annei Lesko. Am văzut mesaje între ei doi. Acum, fiecare face ce vrea. Mai mult nu comentez”, a spus Bianca Drăgușanu, pentru Spynews.ro. 

Mai mult de atât, blondina știa demult că Bădălău se întâlnea în paralel și cu o altă femeie, cu care era cât se poate de generos din punct de vedere financiar.

Mai mult, întâlnirile dintre Bădălău și Lesko ar fi destul de dese, dacă ținem cont că, în acest weekend, înainte să meargă să își ia copiii de la Claudia Pătrășcanu, Gabi a oprit și a avut o cină romantică alături de Anna Lesko.

Claudia Pătrășcanu, informații de ultimă oră despre divorțul de Gabi Bădălău

Claudia Pătrașcanu și Gabi Bădălău s-au căsătorit în 2015, iar în 2019 au ales să divorțeze cu scandal. Cei doi și-au adus acuzații grave unul altuia în urma separării, mai ales că la mijloc se află și custodia celor doi micuți. Procesul este însă departe de a se încheia.

Contactată de reporterii Impact.ro, îndrăgita cântăreață ne-a mărturisit că lucrurile dintre ei s-au mai liniștit. însă nu se pune în discuție o împăcare între ea și Gabi.

„În septembrie o să mai avem un termen și o să vedem ce o să se întâmple și atunci. O să se termine toate aceste lucruri într-o zi, însă iau lucrurile așa cum vin de la Dumnezeu. Nu țin legătura cu Gabi. Vorbim foarte rar doar pentru copii și atât, dacă îl interesează bineînțeles acest lucru. Nu vreau să mă împac cu Gabi, el nu mai înseamnă nimic pentru mine, nu se pune în discuție așa ceva.

Nu mă privește ce face el, ce viață amoroasă tumultoasă are. El o să le dea explicații copiilor mai târziu când o să crească și o să citească pe internet despre tatăl lor. Pe copii nu îi poți minți niciodată pentru că sunt foarte deștepți. Nu m-aș mai întoarce la el. Lucrurile s-au terminat de mult între noi doi, nu mai este cale de întoarcere.”, a declarat Claudia Pătrășcanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI