Ce se întâmplă, de fapt, între Daniela Crudu și Gabi Bădălău. Vestea neașteptată aflată acum

Ce se întâmplă, de fapt, între Daniela Crudu și Gabi Bădălău. Vestea neașteptată aflată acum
Ce se întâmplă, de fapt, între Daniela Crudu și Gabi Bădălău. Vestea neașteptată aflată acum

Relația dintre Gabi Bădălău și Daniela Crudu pare să fie tot mai serioasă, în contextul în care fosta asistentă TV s-ar fi mutat în vila fiului baronului din Giurgiu.

Ce se întâmplă între Daniela Crudu și Gabi Bădălău. Vestea incredibilă aflată acum

Relația dintre Gabi Bădălău și Daniela Crudu durează deceva timp și devine din ce în ce mai serioasă, scrie wowbiz.ro. Astfel, potrivit unor surse de încredere, între fiul politicianului și Cruduța lucrurile par să fie serioase decât ar fi crezut lumea.

Cei doi se tatonau de mai multă vreme, de pe când erau fiecare în alte relații, Gabi Bădălău fiind motivul pentrucare Daniela Crudu a primit o bătaie soră cu moartea de la iubitul croat.

Gabi Bădălău este în plin divorț cu Claudia Pătrășcanu
Gabi Bădălău este în plin divorț cu Claudia Pătrășcanu

Iubitul croat a prins-o pe Daniela Crudu cu mesaje de la Gabi Bădălău

Cică iubitul care a bătut-o pe Daniela Crudu ar fi văzut niște mesaje de la Bădălău pe telefonul ei. Vorbeau încă de pe atunci, iar acest lucru i-a provocat gelozia, iar bătaia pe care a luat-o Cruduța nu a fost venită chiar din senin”, a declarat sursa.

De asemenea, Gabi Băîdălău ar fi divorțat de Claudia Pătrășcanu de focul Cruduței. ”Claudia a simțit ceva, mai ales că i s-a spus că fosta ei colegă din Antena ar avea ceva de-a face cu Bădălău. El nu a recunoscut nimic, pe atunci, dar tot la divorț s-a ajuns, atunci când Claudia Pătrășcanu a anunțat că nu mai supotă relațiile extraconjugale ale soțului ei”, a spus o sursă apropiată.

Iubitul croat a bătut-o crunt pe Daniela Crudu

Acum se înțelege motivul pentru care iubitul croat a zvântat-o pe Daniela Crudu în bătaie. ”Nici noi nu înțelegem de ce a bătut-o pe Daniela. Ca de obicei, a pornit dintr-o ceartă aiurea, dar pe un fond de gelozie, cu băutură, lucrurile s-au petrecut cum s-au petrecut.

Are ordin de restricție acum, să sperăm că lucrurile se vor așeza. Daniela este, acum, mai bine și la nivel psihic, dar tot este șocată de ceea ce s-a petrecut”, a spus Ana, sora Danielei Crudu.

Gabi Bădălău, divorț cu scandal de Claudia Pătrășcanu

De asemenea, Gabi Bădălău a avut parte de un divorț cu scandal. ”Primesc foarte multe mesaje în care sunt întrebată “cum de nu am ajuns la o înțelegere amiabilă cu tatăl copiilor mei?! Și de ce vreau instanță?! Oameni buni … Eu nu mi-am dorit niciodată un război în care să fie implicați copiii noștri!!! Tatăl lor este cel care a decis că-și dorește că divorțul nostru să aibă loc prin instanță!

De fiecare dată când ajunge de prin cluburi sau de prin vacanțele pe care și le petrece cu diverse “doamne” , îmi trimite mesaje de amenințare și intimidare, că instanța va decide în favoarea lui! Mă întreb și eu, cum probabil că vă întrebați și mulți dintre voi care citiți aceste rânduri acum, cum știe el deja ce va decide instanța???”, este unul dintre mesajele explicite postate de Claudia Pătrășcanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI