06 oct. 2020 | 18:02

Claudia Pătrășcanu trăiește o dramă după divorț. Vedeta a vorbit despre durerea ei

Monden
Claudia Pătrășcanu trăiește o dramă după divorț. Vedeta a vorbit despre durerea ei
Claudia Pătrășcanu, despre viața de după divorț

Claudia Pătrășcanu a rupt legătura cu soțul ei și în sfârșit are liniște. Cu toate astea, perioada de după despărțirea de tatăl copiilor ei este una dificilă. Cunoscuta vedetă și-a spus povestea și a adus detalii despre cum arată acum viața ei departe de aglomerația și problemele din Capitală.

Claudia Pătrășcanu, despre viața de după divorț

Cunoscuta solistă are încă de încheiat socotelile cu tatăl copiilor săi, dar s-a separat de acesta și trăiește în liniște alături de cei doi fii. Claudia a părăsit Bucureștiul și a ales să se mute cu Nicholas și Gabriel la casa ei din Agigea. Artista a sperat ca totul să-și revină la normal și ca mariajul ei să nu fie dus pe apa sâmbetei, dar soarta a decis altceva. Luna aceasta împlinește 40 de ani, iar schimbarea prefixului o găsește așa cum nu s-ar fi așteptat vreodată. Încă în scandal cu fostul partener și crescându-și copiii singură. Dacă anul trecut și-ar fi dorit alte lucruri de ziua onomastică, acum vrea doar liniște.

Lupta cu sine și amintirile trecutului sunt încă un subiect greu de atins pentru vedetă. Momentan, nu a reușit să ajungă la un consens cu tatăl acestora, dar nu renunță la a le oferi un echilibru celor doi copii ai săi. Claudia a mărturisit că speră ca micuții ei să aibă o copilărie pe cât posibil de normală, fericită și să trăiască simplu. Cu toate câte au fost, aceasta se bucură de ceea ce are, de sănătatea celor dragi și de clipele minunate ce sigur vor urma.

Claudia Pătrășcanu, despre viața de după divorț

Claudia Pătrășcanu, despre viața de după divorț

„Am renunţat să-mi fac visuri, mai ales după ce am trecut prin trauma”

„Fiecare vârstă e frumoasă în felul ei şi nu-mi doresc oricum să ţin timpul pe loc, nu mă simt de 40 de ani, consider că e doar o cifră. Când ai copii în viaţa ta, sufletul îţi întinereşte şi mai tare, devii şi tu copil. Eu nu mă simt de 40 de ani, am rămas undeva pe la 33. Însă din perspectiva maturităţii, vârsta îşi spune cuvântul. Sunt mai pregătită pentru ce mă aşteaptă, văd altfel lumea acum, trec altfel peste situaţiile dificile. Am renunţat să-mi fac visuri, mai ales după ce am trecut prin trauma asta a despărţirii. Mă gândesc doar să fiu liniştită, sănătoasă şi să nu-mi mai forţez soarta. Sunt mai calculată, nu-mi doresc decât să am puterea să-i cresc cum se cuvine pe aceşti doi băieţi şi să-i fac doi bărbaţi super-valoroşi. Nu-mi imaginam oricum că la 40 de ani o să fiu mamă singură, dată afară din casă cu doi copii şi dezamăgită. Dar nici nu mi-a plăcut să visez pentru a nu avea dezamăgiri”
Claudia Pătrășcanu (Sursa: okmagazine.ro)

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Aceste zodii trec prin momente de vis. Totul le merge din plin
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Capital.ro
Noi norme privind încălcarea regulilor de circulație în străinătate. Șoferii care încalcă regulile de circulație vor fi depistați mai ușor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚUL POȘTEI Române
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro