Gabi Bădălău, atac dur la Bianca Drăgușanu după despărțire. Toată România a auzit cuvintele astea

Gabi Bădălău, atac dur la Bianca Drăgușanu după despărțire. Toată România a auzit cuvintele astea
Gabi Bădălău, atac dur la Bianca Drăgușanu după despărțire. Toată România a auzit cuvintele astea

Gabi Bădălău a confirmat, în cadrul unui interviu, despărțirea de Bianca Drăgușanu. Ce declarații a dat acesta și ce spunea despre fosta sa iubită.

Gabi Băđălău atac la Bianca Drăgușanu

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a confirmat despărțirea de blondină. În cadrul unui interviu acordat în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars, omul de afaceri a făcut declarații la adresa blondinei, cu care tocmai a încheiat relația. Afaceristul a vorbit despre ziua de Valentine’s Day. El a spus ca o va petrece bu băieții lui. Speculațiile au și început sa apară crezându-se că bărbatul ar urma să se întoarcă la Claudia Pătrăscanu, mama copiilor lui.

Pe de cealată parte, Bianca Drăgușanu făcea dezvăluiri legate de despărțirea de fostul iubit. S-a aflat ca ea ar fi fost cea care l-ar fi blocat pe toate rețelele de socializare pe omul de afaceri. Ulterior, Gabi Bădălău a decis să vorbească, joi seara, în direct la emisiunea „Xtra Night Show”, despre această despărțire. Cu toate că se zvonea ca cei doi ar urma să-și unească destinele după ce afaceristul ar fi devenit liber și în acte.

“Se pare că nu-i priește Dubaiul. Totul e perfect, totul e așa cum trebuie să se întâmple. Totul e lăsat în voia Domnului, totul se întâmplă cu un scop. Nimic nu e întâmplător”, a spus controversatul milionar în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

Gabi Bădălău a făcut mărturisiri legate de ziua de Valentine’s Day. El spunea ca o va petrece cu băieții lui, subliniind faptul că pe ei îi iubește cel mai mult.

“În weekend, plec la copii. Este rândul meu să îi iau, așa că, de Valentine’s Day, stau cu ei. Doar pe ei îi iubesc cel mai mult”, a mai declarat Gabi Bădălău la “XNS”.

În urmă cu aproximativ o lună de zile Gabi Bădălău și-a asumat relația cu Bianca Drăgușanu, după ce au fost fotografiați în ipostaze tandre. Ei au petrecut o vacanță în Dubai și apoi în Maldive.

Recent, fotoreporterii SpyNews au surprins imagini cu Gabi Bădălău în timp ce petrecerea la un eveniment privat, alături de câteva tinere.

Claudia Pătrășcanu, despre fostul soț

Claudia Pătrășcanu a vorbit despre despărțirea dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. S-a speculat că cei doi ar avea planuri de nuntă, cu toate că afaceristul este încă în proces de divorț cu fosta soție, disputându-și custodia. Claudia Pătrășcanu spune că este rușinos ce face Gabi Bădălău, având în vedere faptul că băieții lor sunt deja mari și înțeleg unele lucruri.

„Ce pot să spun? Habar nu am. Este viața lui. Adică, el știe foarte bine ce face. E vaccinat, știți vorba aceea. Doar că, într-un timp atât de scurt…vă dați seama că mă gândesc doar la copii în momentul acesta. Copiii au început să crească, văd tot felul de lucruri. Ar trebui să se gândească și el un pic mai mult la băieții noștri, căci este vorba doar de educația pe care noi, părinții, le-o dăm. Cât despre viața lui sau a noastră, fiecare face ce vrea. Ce pot să spun eu?”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI