12 feb. 2021 | 09:33

Gabi Bădălău, atac dur la Bianca Drăgușanu după despărțire. Toată România a auzit cuvintele astea

Monden
Gabi Bădălău, atac dur la Bianca Drăgușanu după despărțire. Toată România a auzit cuvintele astea
Gabi Bădălău, atac dur la Bianca Drăgușanu după despărțire. Toată România a auzit cuvintele astea

Gabi Bădălău a confirmat, în cadrul unui interviu, despărțirea de Bianca Drăgușanu. Ce declarații a dat acesta și ce spunea despre fosta sa iubită.

Gabi Băđălău atac la Bianca Drăgușanu

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a confirmat despărțirea de blondină. În cadrul unui interviu acordat în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars, omul de afaceri a făcut declarații la adresa blondinei, cu care tocmai a încheiat relația. Afaceristul a vorbit despre ziua de Valentine’s Day. El a spus ca o va petrece bu băieții lui. Speculațiile au și început sa apară crezându-se că bărbatul ar urma să se întoarcă la Claudia Pătrăscanu, mama copiilor lui.

Pe de cealată parte, Bianca Drăgușanu făcea dezvăluiri legate de despărțirea de fostul iubit. S-a aflat ca ea ar fi fost cea care l-ar fi blocat pe toate rețelele de socializare pe omul de afaceri. Ulterior, Gabi Bădălău a decis să vorbească, joi seara, în direct la emisiunea „Xtra Night Show”, despre această despărțire. Cu toate că se zvonea ca cei doi ar urma să-și unească destinele după ce afaceristul ar fi devenit liber și în acte.

“Se pare că nu-i priește Dubaiul. Totul e perfect, totul e așa cum trebuie să se întâmple. Totul e lăsat în voia Domnului, totul se întâmplă cu un scop. Nimic nu e întâmplător”, a spus controversatul milionar în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

Gabi Bădălău a făcut mărturisiri legate de ziua de Valentine’s Day. El spunea ca o va petrece cu băieții lui, subliniind faptul că pe ei îi iubește cel mai mult.

“În weekend, plec la copii. Este rândul meu să îi iau, așa că, de Valentine’s Day, stau cu ei. Doar pe ei îi iubesc cel mai mult”, a mai declarat Gabi Bădălău la “XNS”.

În urmă cu aproximativ o lună de zile Gabi Bădălău și-a asumat relația cu Bianca Drăgușanu, după ce au fost fotografiați în ipostaze tandre. Ei au petrecut o vacanță în Dubai și apoi în Maldive.

Recent, fotoreporterii SpyNews au surprins imagini cu Gabi Bădălău în timp ce petrecerea la un eveniment privat, alături de câteva tinere.

Claudia Pătrășcanu, despre fostul soț

Claudia Pătrășcanu a vorbit despre despărțirea dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. S-a speculat că cei doi ar avea planuri de nuntă, cu toate că afaceristul este încă în proces de divorț cu fosta soție, disputându-și custodia. Claudia Pătrășcanu spune că este rușinos ce face Gabi Bădălău, având în vedere faptul că băieții lor sunt deja mari și înțeleg unele lucruri.

„Ce pot să spun? Habar nu am. Este viața lui. Adică, el știe foarte bine ce face. E vaccinat, știți vorba aceea. Doar că, într-un timp atât de scurt…vă dați seama că mă gândesc doar la copii în momentul acesta. Copiii au început să crească, văd tot felul de lucruri. Ar trebui să se gândească și el un pic mai mult la băieții noștri, căci este vorba doar de educația pe care noi, părinții, le-o dăm. Cât despre viața lui sau a noastră, fiecare face ce vrea. Ce pot să spun eu?”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro