Gabi Bădălău a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu. Informații de ultimă oră din cuplu

Gabi Bădălău a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu. Informații de ultimă oră din cuplu
A inselat-o Gabi Badalau pe Bianca

Se pare că Gabi Bădălău nu i-a putut fi fidel nici Biancăi Drăgușanu, acesta fiind surprins în timp ce petrecea noaptea cu mai multe femei. Bianca Drăgușanu, în schimb, nu era acolo!

Gabi Bădălău a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu

Pe Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, soțul Claudiei Pătrășcanu, începutul de an i-a prins în Maldive, după ce se mai întâlniseră și în Dubai. Bărbatul și-a răsfățat iubita, pe Bianca, cu multe cadouri scumpe, iar aceasta era extrem de fericită, spunându-se chiar că va urma nunta între cei doi. Acesta ar fi cerut-o de nevastă pe Bianca, iar ea proba de zor rochii de mireasă, cu gândul la o a treia nuntă, așa cum reieșea și din declarațiile sale.

Dar iată că lucrurile s-au schimbat între timp, între cei doi, iar paparazzi Spynews.ro l-au surprins pe fiul de milionar într-un club de fițe din București, în compania mai multor domnișoare care dansau în preajma lui. Gabi Bădălău purta o ținută neagră și era înconjurat de 3-4 femei. Dar acesta nu s-a rezumat la sun simplu dans cu acestea. Le-a îmbrățișat, iar după o jumătate de oră de petrecut, bărbatul a mers acasă, dar nu de unul singur, ci însoțit de cele patru noi cuceriri. Și așa, distracția s-a mutat în apartamentul lui. Întrebare care se pune acum este unde e Bianca Drăgușanu în tot acest timp. Până se va afla răspunsul la întrebare, se poate spune că Gabi Bădălău nu poate renunța la aventuri. Așadar, cel mai probabil, adio nuntă, adio rochie și costum de mire.

Bianca Drăgușanu: ”Sunt o femeie independentă”

Bianca Drăgușanu a făcut noaptea trecută mai multe video-uri pe Insta Story unde spunea că este o femeie independentă și asumată. Se deduce de aici că cei doi s-au despărțit?

“(…). Sunt o femeie independentă, asumată, liberă și fericită și foarte bucuroasă cu tot ce i se întâmplă. Mi-ar plăcea să cred faptul că am învățat din greșelile mele! Vă dau câteva sfaturi utile, nu treceți cu vederea atât de ușor peste infidelitate și agresivitate, purtați-vă mai rece cu oamenii, că de la căldură se strică”, a spus Bianca Drăgușanu într-unul dintre video-urile postate pe Instagram Stories, chiar noaptea trecută.

Amintim că la început de 2021, Gabi Bădălău și-a asumat relația cu Bianca Drăgușanu, după ce aceștia au fost surprinși în ipostaze tandre la munte. Au petrecut apoi vacanțe de vis în Dubai și în Maldive, unde Bianca Drăgușanu s-a lăsat fotografiată și topless la piscină.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI