Bianca Drăgușanu, desfigurată. A fost bătută în ultimul hal. Imaginile groazei au apărut acum

Bianca Drăgușanu, desfigurată. A fost bătută în ultimul hal. Imaginile groazei au apărut acum
Bianca Dragusanu s-a despartit de Alex Bodi dupa doi ani de casnicie

Să vezi și să nu crezi. Bianca Drăgușanu a fost desfigurată, pur și simplu. O fotografie cu faimoasa blondină a apărut în mediul online, în care designerul apare cu ochii tumefiați. Imaginile groazei au apărut acum. A fost agresată fizic fosta soție a lui Alex Bodi?  Cum a apărut Bianca Drăgușanu cu fața umflată și tumefiată.

Bianca Drăgușanu a fost bătută de Alex Bodi

Toată lumea știe că frumoasa Bianca Drăgușanu a fost bătută cu bestialitate de către fostul ei soț, Alex Bodi. Faimosul designer a mărturisit, în nenumărate rânduri, că a fost agresată fizic de bărbatul cu care și-a împărțit viața mai bine de trei ani de zile. O imagine șocantă a apărut în mediul online cu fața Biancăi complet desfigurată. Vedeta are fața tumefiată și vânătă, cu ochii umflați, de parcă ar fi fost recent operată.

În toamna anului trecut, fosta soție a lui Victor Slav a fost suprinsă de paparazzi de la Cancan când a fost bătută de către Alex Bodi, soțul ei din acea vreme, timp de cinci ore. Acum două luni, Alex Bodi a sunat-o, din închisoare, pe blondină și s-au certat la telefon, afaceristul făcându-i o criză de gelozie. Fosta asistentă TV i-a reproșat atunci că nu uită cum a fost agresată de el.

„Doi ani am stat numai cu bătăi din partea ta. Inelul meu pe mâna ei. Ce s-a întâmplat, te-ai lovit la cap și nu îți mai aduci aminte. Eu să fac pentru tine ce? În contextul în care tu ai femeie și ai făcut cu mine tot ce ai vrut timp de doi ani de zile. M-ai bătut și mi-ai luat banii!”, i-a reproșat Bianca Drăgușanu fostului ei soț Alex Bodi.

Alex Bodi a recunoscut-o că a bătut-o pe Bianca Drăgușanu

Controversatul afacerist a recunoscut, în urmă cu ceva timp, că a bătut-o pe Bianca Drăgușanu, însă a specificat că i-a dat doar o palmă. Alex Bodi susține că nu a agresat-o cu pumnii, așa cum a fost relatat incidentul violent în presă, și că a fost provocat de către reacțiile fostei sale soții.

„Noi urma să divorțăm pe 3 decembrie 2019, dar când trebuia să ne prezentăm la proces, la a doua înfățișare, ne-am împăcat înainte și ea venise după mine în Viena. Deci incidentul a avut loc anul trecut în Viena.

Da, într-adevăr, noi am avut o ceartă atunci în mașină. Eu o duceam la aeroport și ea a început să mă înjure, să mă jignească, să țipe și a vrut să sară din mașină în mers. Mi-a aruncat telefonul pe geam și atunci… da, într-adevăr am lovit-o.

Dar am lovit-o cu palma, nu cum a zis ea cu pumnul. Păi n-am cum să te lovesc eu vreodată în viața mea pe tine cu pumnul că nu o să te repare nici cinci doctori, i-am zis-o clar. Și, într-adevăr, s-a învinețit”, a declarat atunci Alex Bodi la Antena Stars.