Bianca Drăgușanu a publicat imagini tulburătoare după bătaia primită: ‘M-a snopit’

Bianca Drăgușanu a publicat imagini tulburătoare după bătaia primită: ‘M-a snopit’
Bianca Drăgușanu a postat fotografiile după bătaia primită de fostul soț

Bianca Drăgușanu revine să clarifice episodul violent din trecut. Aceasta a dat în sfârșit cărțile pe față și a arătat tuturor realitatea din spatele sfârșitului relației cu Alex Bodi. Fanii au rămas șocați de starea în care se afla aceasta la moment.

Bianca Drăgușanu a publicat imaginile drmaatice. Cum arăta după bătaia primită de Alex Bodi?

Controversa a însoțit-o în toate relației în afară de cea cu Victor Slav. Dincolo de povestea de iubire cu acesta, lucrurile nu au mers deloc ca pe roate în sectorul dragostei. Blondina a ținut la suflet un om care i-a făcut extrem de mult rău în doar doi ani de relație.

Trecutul îi revine din nou în atenție, mai ales că a lăsat lucrurile neterminate și a trecut ca repede cu vederea greșelile, spun fanii. Categoric episodul violent din mariajul cu celebrul afacerist le-a întrecut pe toate.

Dar cu toate astea, cei doi s-au împăcat chiar și după acela, făcându-și apariția într-un platou de televiziune împreună. Acum, Bianca le-a pus la dispoziție tuturor celor care o urmăresc adevărul – o serie cu fotografii cu ea imediat după bătaia primită.

„Problema nu e că apar poze cu mine tumefiată după niște operații, problema e cu persoana care a dat poză cu mine așa. Eu cel mai rău la față am arătat în ultimii ani din viața mea. Trădătorii de lângă mine vor plăti. Cam asta am fost eu, iar ce sunt acum voi fi de acum înainte.

Nu mă sperie niciun șantaj din partea nimănui, pentru că asta ar fi urmat. Urma să dați pozele astea pe care le-am arătat eu. Nu mă mai aveți cu nimic la mână, pentru că le-am dat eu”, a spus fosta asistentă de televiziune pe insta story.

Mmotivul violențelor din fostul cuplu

”Când s-au certat, în urmă cu câteva săptămâni, Bianca s-ar fi uitat în telefonul lui Alex, unde ar fi găsit niște imagini din care reieșea că a fost «tradusă» cu o rusoaică, la Paris. Acum, după ce au dat-o la pace, Alex a luat și el la verificat telefonul iubitei. Bodi ar fi găsit imagini compromițătoare cu Bianca și afaceristul turc despre care ea susținea că a ajutat-o cu achiziționarea unor blănuri. Alex și-a ieșit din minți când a văzut ce a făcut Bianca în Turcia. A făcut o criză de nervi  și a «sechestrat-o» mai bine de cinci ore, timp în care i-ar fi aplicat o corecție serioasă”,
O sursă (Sursa: cancan.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI