Furtuna Ciara a lovit crunt România! Care sunt primele orașe afectate. Imagini înfiorătoare

Furtuna Ciara a lovit crunt România! Care sunt primele orașe afectate

Furtuna Ciara a ajuns deasupra României, iar un nor uriaș a acoperit un oraș, dând fiori locuitorilor. Imginile surprinse de localnici.

Furtuna Ciara a lovit România

Furtuna Ciara face ravagii în Europa. Sute de zboruri au fost anulate în Germania și zeci de mii de case au rămas fără electricitate în nordul Europei, din cauza furtunii cunoscută sub numele de ”Sabine” în Germania și de ”Ciara” în restul teritoriilor. Vijelia face trecerea acum către estul continentului european, după ce a lovit prima dată Marea Britanie.

De asemenea, zboruri ale Lufthansa pe ruta Sibiu – Munchen și retur au fost anulate din cauza furtunii. Reprezentanții Aeroportului Internațional Sibiu au anunțat că pasagerii vor ajunge la destinație cu alte curse ale altor companii. Totodată, aceleași zboruri au fost anulate și în această dimineață.

Efecte

  • Alte 150 de zboruri au fost anulate pe aeroporturile din Dusseldorf și Koln și alte câteva zeci pe cele din Stuttgart și Hamburg.
  • În Suedia, un bărbat a murit și un al doilea este dat dispărut, după ce barca în care se aflau la pescuit s-a răsturnat pe un lac din cauza vântului intens.
  • În Marea Britanie și Irlanda, circa 10 mii de case au rămas fără curent electric și există risc de inundații în Scoția și Anglia.
  • În Franța, furtuna a lăsat fără curent aproximativ 130 de mii de case.
  • Mai multe linii de tren, drumuri montane și școli au fost închise și în Elveția.

Care sunt primele orașe afectate din țară?

Furtuna Ciara a ajuns deasupra României, iar un nor uriaș a acoperit și municipiul Suceava. Vijelia a lovit puternic și orașul Baia Mare, marți după-masă, cu rafale de vânt și grindină. După imaginile cu Furtuna Ciara făcând prăpăd în Baia Mare, în numai câteva secunde, și Suceava a fost acoperită de norul de zăpadă și măturată de rafale puternice de vânt. Localnicii au surprins imagini incredibile cu momentul în care furtuna acoperă municipiul, potrivit știribucovina.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI