Furie după ce România U23 a părăsit JO 2020. Jucătorul lui Mirel Rădoi nu a mai răbdat: ”30 de zile închiși”

Furie după ce România U23 a părăsit JO 2020. Jucătorul lui Mirel Rădoi nu a mai răbdat: ”30 de zile închiși”
Furie după ce România U23 a părăsit JO 2020. Jucătorul lui Mirel Rădoi nu a mai răbdat: ”30 de zile închiși”

Furie după ce România U23 a părăsit JO 2020. Naționala antrenată de Mirel Rădoi a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului olimpic de fotbal. Tricolorii au adunat 4 puncte, dar golaverajul general i-a „trădat”. După o competiție în care n-au marcat niciun gol, unul dintre fotbaliști a răbufnit la adresa fanilor naționalei.

Furie după ce România U23 a părăsit JO 2020

Furie după ce România U23 a părăsit JO 2020. Dar nu pentru rezultatele obținute, ci față de cantonamentul prelungit, dar și față de criticile fanilor naționalei., Tricolorii au ratat calificarea în sferturile de finală, după ce, în meciul decisiv, au obținut doar o remiză albă cu Noua Zeelandă. Ei nu au înscris niciun gol, singura reușită fiind, de fapt, autogolul înscris de Oliva în victoria cu Honduras. În rest, cu o formație lipsită de mulți titulari, Mirel Rădoi n-a reușit să facă minuni. dar selecționerul s-a declarat mulțumit de atitudinea jucătorilor săi.

Sunt foarte fericit cu acest grup de jucători și ceea ce au realizat. Înaintea partidei am avut o situație dificilă, cei trei jucători de bandă, Boboc, Ștefan și Rațiu erau incerți. Și m-a emoționat faptul că toți cei trei au zis că, indiferent de consecințe, pot evolua câte 45 de minute. Mi-am dat seama că în 21 de zile, cât am avut până la primul meci, ne-am apropiat atât de mult fără să ne dăm seama, încât am devenit prieteni”, a declarat Mirel Rădoi după întâlnirea cu Noua Zeelandă.

Jucătorul lui Mirel Rădoi nu a mai răbdat: ”30 de zile închiși”

Rădoi a mai declarat că mulți dintre componenții naționalei U23 vor face pasul spre prima reprezentativă

Îmi pare rău pentru ei că nu am reușit să ne calificăm, pentru că le-am spus că mi-ar plăcea să stau în vestiar și să îi văd din nou bucurându-se ca după meciul cu Honduras.

Și eu mi-aș fi dorit ca jucător să trăiesc asemenea momente. Am fost chiar un pic gelos pe ei. La felul cum s-au pregătit, cum au asimilat informațiile, sunt jucători care pot face pasul la prima reprezentativă. Mă puteți critica pe mine, sunt aici, în fața dumneavoastră, dar acestor copii nu aveți ce să le reproșați”, a mai spus Rădoi la conferința de presă.

În schimb, Marius Marin, căpitanul naționalei U23, s-a declarat nemulțumit de criticile venite din partea fanilor români. Mijlocașul de 22 de ani de la Pisa a avut o răbufnire și în privința faptului că timp de 30 de zile au avut parte doar de antrenamente și de camere de hotel. Marin a înscris autogolul prin care Coreea de Sud a deschis scorul în partida pierdută de tricolori cu 0-4.

30 de zile închiși, doar antrenamente și o cameră de hotel. Cu multe sacrificii și speranțe am luptat pentru România!!! Mulțumim celor 15% dintre români care au fost alături de noi până la ultimul fluier!!! Felicitări, băieți. Sunt mândru de voi și am avut onoarea să vă reprezint ca și căpitan”, a scris Marius Marin pe contul de Instagram.