Fuego nu a mai răbdat și le-a spus fanilor secretul său: ”Asta nu înțeleg mulți”

Fuego nu a mai răbdat și le-a spus fanilor secretul său: ”Asta nu înțeleg mulți”
Fuego le-a mărturisit fanilor care e secretul lui

Fuego a fost deseori întrebat care e secretul carierei sale longevive și a liniștii pe care o emană? Celebrul cântăreț le-a spus în sfârșit fanilor răspunsul. Cum le-a răspuns solistul celor care îl urmăresc? Totul e clar acum pentru ei.

Care e secretul lui? Fuego le-a detaliat fanilor totul într-un mesaj

Fuego e unul dintre cei mai longevivi artiști de la noi, cunoscut în special pentru piesele de Crăciun alături de Irina Loghin, care încă încântă românii an de an. Deși a fost des criticat și ironizat, acesta a ținut la glumă și i-a felicitat pe cei care au reușit să aducă oamenilor zâmbetul pe buze altora. Artistul se află de zeci de ani în vizorul publicului, dar asta nu l-a schimbat nicio secundă, spune el, care se consideră un om normal. Secretul său este că a făcut totul din pasiune, pentru el și pentru publicul care venea cu atâta drag să-l audă cântând sau să facă o simplă poză cu el.

Acesta nu a uitat nicicând de unde a plecat și nu și-a permis niciodată aroganțe de vedetă, deși este recunscut de aproape oricine. Paul Surugiu se caracterizează drept un om normal, banal, care este la fel ca toți ceilalți, numai că viața i-a dat un dar care să-l facă vizibil și cu care să-i încânte și pe alții. Solistul este foarte iubit datorită caracterului său simplu și a firii blânde și calme pe care o afișează ori de câte ori este înconjurat de oameni. În tot acest timp nu s-a implicat în niciun scandal, ba chiar a râs alături de cei care l-au ironizat de-a lungul timpului în diferite glume, scenete sau chiar în cadrul unor emisiuni de umor unde au încercat să intre în pielea lui.

„Asta nu înțeleg mulți”

„Sunt un tip normal, banal, cu zâmbetul pe buze mereu, fără fițe și fără aere de vedetă. Sunt ca toți ceilalți, doar că am o profesie vizibilă. Asta nu înțeleg mulți. Artiștii au și ei rate la bănci, au probleme, au de susținut pe alții în spate, plătesc taxe și impozite și muncesc pe rupte, cu nopți nedormite și efort măreț. Dar lăsând astea la o parte, când sunt doar eu cu mine, încerc să fructific fiecare bucată din acel timp… Îmi place să mă documentez despre arta plastică, pasiunea mea de suflet. Nu doar pentru a picta, dar fiind colecționar înrăit de artă plastică românească, caut să aflu lucruri noi despre viețile pictorilor, despre stil, perioade și toate cele!”
Paul Surugiu (Sursa: facebook.com)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI