Fuego, mesaj emoționant pentru mama sa. Ce i-a transmis chiar azi: e visul oricărui părinte

Fuego, mesaj emoționant pentru mama sa. Ce i-a transmis chiar azi: e visul oricărui părinte
Ce mesaj i-a transmis Fuego mamei sale

Îndrăgitul cântăreț își aniversează astăzi mama. Pe pagina sa de socializare, Fuego i-a transmis un mesaj emoționant celei care i-a dat viață și pe care o iubește enorm. Iată ce i-a transmis Paul Surugiu mamei sale!

Fuego, mesaj emoționant pentru mama sa

Astăzi, 17 decembrie, artistul Paul Surugiu, cunoscut în lumea muzicii românești drept Fuego, își aniversează mama. Este știut faptul că nu sunt prea dese momentele în acesta vorbește despre viața sa privată. Însă, de data aceasta, Fuego a publicat pe pagina sa de socializare o imagine în care este surprins împreună cu femeia care i-a dat viață.

”Azi este ziua mamei mele, Eugenia! Parcă de fiecare dată mi se pare că nu-i mulțumesc suficient pentru ce sunt azi, pentru ce m-a învățat, pentru sacrificiile ei. Mama este omul la care eu revin mereu și care mă înțelege, mă ascultă și-mi oferă cele mai calde și sincere sfaturi.

Nu i-a fost simplu în viață, a renunțat la multe dintre visele ei. A muncit și mi s-a dedicat în totalitate, luptând cumva cot la cot cu mine pentru ascensiunea mea.M-a susținut, mi-a deschis porți, a avut grijă de mine și cred din suflet că i-am împlinit așteptările! Dincolo de asta, mama e și ea un personaj, comic, cu replici surprinzătoare la orice, mereu pusă la punct cu toate informațiile și cu drag de ce-i frumos și special.

Cu siguranță o vor bucura mesajele de la voi pentru că o voi suna diseară să i le citesc pe toate. Îmi doresc pentru ea sănătate, liniște, fericiri și clipe aproape de ea, cât mai mult timp cu putință. La mulți ani, mama!”, a scris artistul pe Facebook.

Veste devastatoare pentru fanii lui Paul Surugiu

Fiind cunoscut mai ales pentru colindele sale, se pare că Fuego nu va mai cânta de Crăciun. Perioada sărbătorilor de iarnă este una din cele mai așteptate de fanii artistului. Acesta este și motivul pentru care acest anunț i-a devastat pe mulți dintre ei.

Paul surugiu (Fuego) a declarat pentru click.ro, că ar fi trebuit să colinde în nu mai puțin de 35 de orașe din România. Deși au rămas dezamăgiți, admiratorii artistului înțeleg motivul pentru care lucrurile sunt cu totul altfel anul acesta față de anii precedenți. Aceste vremuri sunt grele pentru toată lumea. Însă, lucrul care-l întristează foarte tare pe îndrăgitul cântăreț este că după 15 ani în 2020, nu poate să le ureze fanilor săi Sărbători Fericite așa cum a făcut-o întotdeauna.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI