15 dec. 2020 | 13:54

Ce a pățit Fuego, după 15 ani de activitate muzicală. Artistul e devastat

Monden
Ce a pățit Fuego, după 15 ani de activitate muzicală. Artistul e devastat
Fuego, veste devastatoare pentru fani. Ce se întâmplă după 15 ani de activitate

Fanii lui Fuego sunt extrem de dezamăgiți de vestea pe care au primit-o recent. Artistul nu a mai pățit asta niciodată în 15 ani de activitate. Ce se întâmplă cu celebrul cântăreț și care a fost anunțul devastator făcut public recent?

Fuego, veste devastatoare pentru fani. Ce a pățit artistul după 15 ani de activitate?

Celebrul Fuego, artist cunoscut în special pentru colindele sale, nu va mai cânta de Crăciun. Perioada sezonului rece este una din cele mai așteptate de fanii săi, motiv pentru care acest anunț i-a devastat pe cei mai mulți. Regii colindelor – Ștefan Hrușcă, Guego și Ștefan Bănică – sunt șomeri în această perioadă.

Mulți artiști, pe lângă cei enumerați anterior, au fost nevoiți să-și anuleze evenimentele spectaculoase din cauza crizei sanitare, după ce ani de zile le-au făcut luna aceasta de vis românilor. Astfel, după 15 ani de activitate, unii din cei mai iubiți soliști de la noi vor face Crăciunul acasă alături de cei dragi.

Fuego a declarat, pentru click.ro, că ar fi trebuit să colinde în nu mai puțin de 35 de orașe din România, în cele mai mari săli de spectacole. Oamenii au rămas dezamăgiți, dar înțeleg motivul pentru care lucrurile sunt cu totul altfel anul acesta față de anii precedenți. Vremurile sunt grele pentru toți, iar lucrul care-l întristează foarte tare pe Paul Surugiu este că după 15 ani în 2020 nu poate să-i ureze publicului său Sărbători Fericite așa cum a făcut-o întotdeauna.

„Niciodată nu am stat cu familia de Sărbători decât în luna ianuarie”

”După 15 ani mi-am anulat turneul de colinde din luna decembrie, care trebuia să înceapă exact de Ziua Naţională. Trebuiau să fie 35 de oraşe mari ale României, în cele mai mari săli de spectacole, oamenii au rămas dezamăgiţi. Nu pot decât să mă urmărească pe canalul meu de YouTube, unde am lansat două cântece noi acum în luna decembrie, unul se cheamă, «Glas de colindă», al doilea «E Crăciun». Din păcate, după 15 ani, în luna decembrie nu am nici un spectacol. Am prins şi vremurile acestea, vremuri grele pentru toţi românii şi mă întristează faptul că nu pot să fiu în faţa publicului meu, să-i fac pe oameni fericiţi. Din păcate acestea sunt restricţiile, eu sunt un om corect şi cu rigurozitate. Păstrez toate restricţiile şi tot ceea ce se spune în legislaţie, aşa că nu-mi rămâne decât să stau cu familia mea, pentru că, atenţie, în 15 ani este prima dată când stau cu familia mea de Sărbători. Niciodată nu am stat cu familia de Sărbători decât în luna ianuarie, când îmi luam liber două săptămâni şi făceam Crăciunul şi Revelionul pe stil vechi. Ei, anul acesta voi sta pentru prima dată cu familia mea după 15 ani”
Fuego (Sursa: click.ro)

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Capital.ro
Hidroelectrica, anunț important pentru toți clienții! Schimbările anunțate pentru următoarea perioadă
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Adio COZI la SGR! Un nou DISPOZITIV de COLECTAT STICLE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro