Fuego, luat în colimator de Florin Călinescu la Românii au Talent. Dezvăluirea neștiută până acum: ”Cred că îmi dădea una”

Fuego, luat în colimator de Florin Călinescu la Românii au Talent. Dezvăluirea neștiută până acum: ”Cred că îmi dădea una”
Fuego, luat in colimator de Florin Calinescu la Romanii au Talent

Cu cât ne bucurăm mai mult de momentele spectaculoase de la Românii au Talent, cu atât mai mult savurăm dialogurile spumoase care au loc între membri juriului de la cel mai urmărit show de talente din România. Dezvăluirea neștiută până acum: ”Cred că îmi dădea una”. De ce l-a luat Florin Călinescu în vizor pe Fuego.

Fuego, luat în colimator de Florin Călinescu la Românii au Talent

După ce i-a „luat la rost” pe Irina Rimes și Whats Up, Florin Călinescu l-a luat în vizor pe nimeni altul decât Fuego. Simpaticul actor ne-a obișnuit cu simțul său al umorului foarte dezvoltat, prin urmare replicile sale de la Românii au Talent nu au cum să aducă nimic altceva decât zâmbete pe chipul telespectatorilor.

Andra: Da, el e, dar Fuego e din Turda. Aaaa, l-au făcut cetăţean de onoare, acum mi-am adus aminte. Cred că acum chiar locuieşte la Vălenii de Munte”

Florin Călinescu: Dar de ce se duc bătrânelele la el la concert?

Andra: Pentru muzica lui, îţi dai seama. E o muzică uşoară, dar nu actuală, vorbeşte mult între melodii, are un stil aparte.

Andi Moisescu: El e mai sensibil aşa.

Cum a cunoscut-o Florin Călinescu pe mama lui Fuego

Florin Călinescu a povestit că nu și-ar cumpăra niciodată un bilet la vreunul din concertele artistului Paul Surugiu, așa cum nu s-ar duce să asculte nici repertoriul lui Tudor Gheorghe sau Grigore Lese. Într-o altă notă, simpaticul actor a împărtășit o întâmplare amuzantă care i s-a petrecut în urmă cu ceva timp.

Juratul de la Românii au Talent a povestit cum s-a întâlnit cu mama lui Fuego la un restaurant și i-a spus femeii că este fanul fiului său, în spirit de glumă.

Florin Călinescu: Nu mi-aş cumpăra niciodată bilet la concertele lui. Nici la Tudor Gheorghe, nici la Grigore Lese.

Andi Moisescu: Da, ai dreptate. Nu ţi se potrivesc aceşti artişti. E foarte corect, tu te-ai duce la Eminem, de exemplu.

Florin: De ce m-aş duce la Fuego?! Îmbodobește, mamă, bradul! Dar tu ce ai, mă…?! Tot mama să îţi îmbodobească bradul? Cu vestuța aia a lui… Am cunoscut-o pe maică-sa. Eram la un restaurant libanez şi a venit o femeie îmbrăcată într-o geacă lungă de piele: „Domnul Călinescu, sunt mama lui Fuego!” M-am panicat. I-am zis că sunt mare fan Fuego şi am toate albumele lui acasă. Cred că îmi dădea una de nu mai ajungeam niciodată în juriu”, au discutat jurații la Românii au Talent.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI