Florin Călinescu a dansat la Românii au talent: ‘Ai mișcat ursul împăiat’

Florin Călinescu și-a dat frâu liber emoțiilor, dar de data asta prin dans. Cunoscutul jurat de la Românii au talent nu a mai fost văzut în această ipostază. Emisiunea unde este jurat le-a adus fanilor săi imagini cu el pe care nu le credeau reale.

Românii au talent l-au prins în pași de dans pe Florin Călinescu

Denisa Lepădatu a venit extrem de încrezătoare în ea. Aceasta a pășit încă de la preselecții asumată și sigură pe ceea ce își dorește. Adolescenta de doar 17 ani promite multe, dar a și demonstrat ce era nevoie de la primele note.

Cine ar fi crezut că o piesă atât de populară pe Tik Tok precum „Dance Monkey” cântată de Tones and I este melodia care îl va face pe cunoscutul actor să danseze cu foc. Florin Călinescu nu se exteriorizează astfel, iar de cele mai multe ori ține să aprecieze talentele de pe scenă și cam atât. Iată că ediția de azi a venit cu o premieră pentru fanii bărbatului.

„Nu m-ar deranja să mă fac profesoară de manele. Eu cânt la evenimente, iar până nu le cânți oamenilor și o manea sau să le dai și o dedicație nu se simt bine”, va spune fata înainte de a-și începe numărul. Aceasta are deja experiență în fața publicului și susține că la orice eveniment s-au duce nicio petrecere nu se termină fără cel puțin o manea cântată.

„Am 17 ani, iar după liceu vreau să continui cu muzica, să dau la Universitate”, a fost introducerea Denisei. „Hai să vedem dacă ești potrivită pentru visul său! Bravo, fată! Bravo”, i-a spus actorul tinerei chiar după ce va dansa pe tot parcursul numărului ei.

Discuție incredibilă între jurați

Andra: „Chiar dacă acum o să li se pară nedrept, o să se vadă pe TV și o să realizeze.”
Florin Călinescu: „Măi, Moisescu, eu m-am gândit foarte bine și când zici că Olivia pleacă între o oră și trei de acasă, nu cumva se duce la o shaormerie, la o ceva, în p*$%?”
Andi Moisescu: „Ia să îi pun un cip, să o verific pe GPS.”
Florin Călinescu: „N-ai cum din clorofilă să stai în picioare în p%$&. Eu zis că ea se duce cu o prietenă undeva și amândouă rad câte un vițel de la un cap la altul.”
Andi: „Eu știu ce fac ele când sunt amândouă?
F. C: „Ce crezi, e vreunul vegetarian? Sunt fripturi învelite în foi de salate, să creadă lumea că mănâncă cine știe ce.”
Andi: „Eu știu, maestre, ce o face? O verific. O iau cu mine acolo ca să vedem ce zice.”
F.C: „Dar chiar du-o, ca să vină ospătarul la masă și să o întrebe: doamna Steer, ca de obicei? 14 chifteluțe și o jumătate de curcan. O friptură de 800 de grame?”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI