Fuego, dezvăluiri neștiute în ziua de Crăciun. Ce a povestit artistul te va emoționa până la lacrimi

Fuego, dezvăluiri neștiute în ziua de Crăciun. Ce a povestit artistul te va emoționa până la lacrimi
Fuego și nostagia Crăciunului în familie

Paul Surugiu, sau Fuego cum îl cunoaște publicul românesc, ca noi toți, are nostalgii. Mai ales când vine vorba de Crăciun și de copilărie. Recent artistul a depănat câteva amintiri din copilăria sa, și despre momentele petrecute cu familia de Crăciun.

Fuego și nostagia Crăciunului în familie

Suntem într-o perioadă în care suntem forțați de împrejurări să stăm la casele noastre. Iar nostalgia Crăciunului în familie, alături de părinți este mare. Același lucru trăiește, zilele acestea, și celebrul Fuego.

Într-un interviu acordat recent celor de la VIVA, Fuego a povestit de perioada în care era copil și-și petrecea sărbătorile de iarnă alături de mama sa. A povestit despre cât de răsfățat era, dar și despre micile pedepse pe care i le aplica mama sa atunci când nu era cuminte.

”Răsfățat peste măsură n-am fost, dar nici eu nu eram un puști răzgâiat, care să facă prea multe boacăne sau care să greșească  enorm.  Nu,  eram  pus  pe șotii, mai făceam năzbâtii, dar niciodată nu le-am creat probleme majore alor mei! Mai depășeam ora de intrat în casă, mai stricam câte ceva, furam bomboanele din brad și lăsam staniolul.

Mama îmi făcea poftele, dar nu mă menaja peste măsură! Mai luam și câte-o mustrare. Mai eram pedepsit să nu ies afară câteva zile. Dar toate au fost în așa fel încât am crescut într-un mod armonios, fără extreme, cu ideea că nu totul mi se cuvine neapărat și că trebuie să lupt ca să dobândesc ceva! Năzbâtii mai mari am făcut când am crescut,  când  eram  absorbit  de repetiții și muzică și uitam să mai ajung acasă sau când mai lipseam de la școală tot pentru vreun spectacol sau vreo repetiție!”, povestește Fuego.

”Îmi lipsește mult turneul de colinde”

În ultimii ani, celebrele sale concerte de Crăciun au devenit un fel de ritual pentru românii dornici de colinde. Iar Fuego, în fiecare an, a venit cu spectacole interesante și cu multă căldură. Numai că, anul acesta, datorită situației în care ne aflăm și în cazul artistului au fost anulate toate concertele.

Fuego recunoaște că simte lipsa acestor întâlniri cu publicul său. Artistul a mai declarat că de-abia așteaptă ca lucrurile să revină, cât de cât la normal.

”Îmi lipsește mult turneul de colinde!  Îmi vor lipsi ritmul alert, nebunia frumoasă a perioadei,. Târgurile de Crăciun și satisfacția de a vesti această sărbătoare prin toată România! Dar nu fac o dramă din asta și știu, sunt sigur, că la un moment dat viața își va relua cursul ei, chiar dacă nu va mai putea fi ce a fost înainte!

Încerc să vin cu muzică frumoasă și ediții de sărbătoare la TVR 2. Dincolo de galele duminicale, pe 25 decembrie, de la ora 15.00, la TVR 2, veți urmări un program special, un Crăciun regal, cu mine și invitații mei, la Palat! Voi avea alături prieteni dragi, mari artiști ai României, care vin cu muzică de colecție și amintiri de suflet – Irina Loghin, Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Gabriel Dorobanțu, Valeria și Traian Ilea, Ovidiu Komornyik, Sanda Ladoși, Margareta Clipa și Vlad Crețu!”, a mai declarat artistul.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI