Lidia Buble i-a uimit pe toți în noaptea de Crăciun. Mii de oameni au văzut-o așa, nu se așteptau la asta

Lidia Buble i-a uimit pe toți în noaptea de Crăciun. Mii de oameni au văzut-o așa, nu se așteptau la asta
Lidia Buble, seară magică alături de familie

Ca majoritatea dintre noi și Lidia Buble a sărbătorit ajunul de Crăciun în familie. Vedeta a decis să plece la Deva și să sta alături de familie în seara magică de ajun. Lidia Buble a decis să arate cum a petrecut live, pe Facebook.

Lidia Buble, seară magică alături de familie

În ultima perioadă, blonda ne-a obișnuit cu pictoriale incendiare pe rețelele de socializare. Dar, în seara de ajun de Crăciun, și-a surprins fanii printr-un LIVE pe Facebook de aproape 20 de minute. Fanii au putut s-o vadă alături de surorile ei, Estera, Diana, Lorena.

Într-un LIVE pe Facebook care a ținut până târziu în noapte, cele patru surori, fericite, au cântat colinde, au vorbit despre magia Crăciunului, și s-au distrat alături de fanii blondei Lidia Buble. Cele trei surori ale Lidiei i-au surprins pe urmăritorii LIVE-ului prin vocile lor frumoase.

Alături de Lidia Buble, Estera, Diana, Lorena au cântat colinde, precum ”O ce Veste minunată”, ”La Bethleem colo-n jos”, și multe altele. LIVE-ul, care a durat până spre ora unu în noapte, a strâns un număr impresionant de vizualizări, iar fanii au fost încântați de cele văzute.

Blonda amuzată de propunerea unuia dintre fani

Pline de veseli și voie bună, cele patru surori s-au distrat copios. Un astfel de moment a fost atunci când unul din nepoțeii Lidiei a apărut în dreptul ușii, lipindu-și fețișoara de geam și uitându-se cu ochii mari la cele patru surori.

Momentul a fost unul emoționant, dar și hazliu în același timp. Un alt moment care le-a făcut pe cele 4 fete să râdă copios, a fost propunerea unuia dintre fani. Acesta, la un moment dat, în comentariile LIVE-ului, le-a anunțat pe cele patru surori că: Vând porc.

Momentul a fost unul hilar, Lidia Buble, Estera, Diana, Lorena izbugnind în râs. Vedeta recunoaște că nu i-a fost ușor să ajungă, într-un timp record, la Deva pentru a fi cu familia în seara de ajun, dar în cele din urmă totul a ieșit așa cum și-a dorit.

”Am condus azi toată ziua, am făcut 12 ore până la Deva, o grămadă de pregătiri. Vă urez un Crăciun fericit și binecuvântat, să vă bucurați alături de cei dragi.”, le-a declarat fanilor Lidia Buble, în LIVE-ul de pe Facebook.

Recentele sale pictoriale nu prea au picat bine, mai ales tatălui vedetei. Pictorialele incendiare nu au fost văzute bine, scoțând în evidneță formele de invidiat ale tinerei de 27 de ani. Conform unor surse, tatăl acesteia nu prea a fost încântat de idee, având în vedere că acesta este pastor, iar comunitatea ar putea critica aeste lucruri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI