Frumuseţea moştenită din generaţie în generaţie. Nepoatele Anastasiei Lazariuc sunt nişte tinere superbe. Foto

Frumuseţea moştenită din generaţie în generaţie. Nepoatele Anastasiei Lazariuc sunt nişte tinere superbe. Foto
Frumuseţea moştenită din generaţie în generaţie. Nepoatele Anastasiei Lazariuc sunt nişte tinere superbe. Cum arată fetele.

Nepoatele Anastasiei Lazariuc sunt nişte tinere superbe. Beatrice și Anastasia, pe numele lor, sunt fiicele lui Andrei Lazariuc, fratele Ilenei Lazariuc. Amândouă au moștenit trăsături fizice armonioase, din generație în generație. Prima dintre ele este în vârstă de 28 de ani. Mezina, care poartă numele bunicii sale, are 21 de ani.

Beatrice (28 de ani) și Anastasia (21 de ani) sunt nepoatele cântăreței Anastasia Lazariuc. Tinerele sunt fiicele lui Andrei Lazariuc, fratele Ilenei Lazariuc. Ambele sunt incredibil de frumoase și au moștenit, se pare, tot ce e mai bun de la femeile din neamul lor. Inclusiv pasiunile bunicii lor s-au transmis mai departe.

Ce pasiuni au Beatrice și Anastasia Lazariuc

Nepoatele Anastasiei Lazariuc au țeluri diferite. Spiritul ambițios îl moștenesc de la mama și bunica lor. Uneia îi place mult moda, visând să devină un designer de succes. Alteia, îi place pictura. Chiar dacă interesele le diferențiază într-o oarecare măsură, dorința de a-și urma obiectivele le ajută să se întâlnească la mijloc de drum.

„Mie mi-a plăcut să desenez de când eram mică. Îmi place foarte mult să mă ocup de haine pentru doamne”, a spus nepoata cea mai mare, Beatrice, într-un interviu acordat revistei Tonica.

Mezina Anastasia a dezvăluit, în schimb, că îi place foarte mult să picteze. Mai mult decât să se implice în zona creațiilor vestimentare. Înclinația sa își are rădăcinile în talentele mamei, precum și ale bunicii sale.

„Amândouă m-au sprijinit. Mi-a plăcut foarte mult, am continuat, am început să fac expoziții. Pictez foarte mult în ulei. Am avut expoziții recent. Ultima mea expoziție a fost la Muzeul Țăranului, cu o pictură din atestatul meu, cu o femeie cu un cap de lup. Îmi propuneam să ajung să fac jocuri video și editing-uri pentru filme. Chiar aș vrea să continui cu asta. Mie îmi place să încerc foarte multe, și cu sport, și cu modelling”, a spus Anastasia.

Nepoatele Anastasiei Lazariuc sunt nişte tinere superbe

Ambele surori, alintate Bea și Nasti, fac furori pe internet cu aparițiile lor. Vedetele își iau mereu fanii prin surprindere, în cel mai plăcut mod posibil. Nepoatele Anastasiei Lazariuc sunt foarte active pe rețelele sociale, unde împărtășesc cu urmăritorii lor fotografii și imagini de la diverse evenimente.

Tinerele nu ratează niciodată ocazia de a-și etala cele mai frumoase forme armonioase în stiluri cu adevărat amețitoare. Se pare că Mama Natură a ținut, într-adevăr, cu ele, moștenind cele mai puternice atuuri fizice de la femeile din viața lor. Anastasia Lazariuc a vorbit despre relația pe care o are cu Beatrice și nepoata cea mai mică.

Citește și: Anastasia Lazariuc, tinerețe fără bătrânețe la 68 de ani! Care e secretul ei

De fiecare dată când are ocazia, Anastasia Lazariuc le dă sfaturi de viață nepoatelor sale. Nu se sfiește să le povestească deschis despre greșelile sale, pentru ca tinerele să se poată bucura de o viață cât mai liniștită.

Urmăriți Playtech.ro și pe