Frumoasa Eugenie Bouchard a ajuns la Cluj, pentru turneul Transylvania Open! Care este primul loc pe care vrea să-l viziteze și de ce s-a retras Emma Răducanu – FOTO

Eugenie Bouchard vrea să-și relanseze cariera și drumul ei spre performanță trece prin România. Sportiva din Canada, considerată una dintre cele mai frumoase jucătoare de tenis din lume, a ajuns deja la Cluj, unde va participa la Transylvania Open și le-a spus orgnizatorilor care este locul pe care vrea neapărat să-l viziteze.

Eugenie Bouchard, entuziasmată de prima ei vizită în România

Eugenie Bouchard a fost cândva un nume „greu” în tenisul mondial. A ocupat locul 5 WTA și a jucat o finală la Wimbledon, în anul 2014, dar o accidentare i-a frânt visul. Un an și jumătate a stat departe de terenul de tenis, iar acum luptă din greu să revină.

Inițial, organizatorii Transylvania Open, competiție care se va desfășura la Cluj în perioada 8-16 octombrie, i-au acordat un wild card pentru calificări. Apoi s-au răzgândit și jucătoarea din Canada, considerată una dintre cele mai frumoase din lume, a fost primită direct pe tabloul principal.

 

Eugenie Bouchard, (locul 506 WTA) a ajuns deja la Cluj și este nerăbdătoare să viziteze cât mai multe locuri, în timpul scurt pe care îl va avea la dispoziție.

„Am așteptat-o cu toții la hotelul unde va fi cazată. M-a impresionat, a fost foarte entuziasmantă că e aici. Avea un spirit foarte pozitiv și mi-a spus că unul dintre motivele pentru care a venit aici e pentru că n-a mai fost niciodată în România.

Mi-a spus că a fost în majoritatea țărilor de-a lungul carierei, dar nu aici. Mi-a mai zis că adoră să meargă în locuri noi și în țări noi. Am discutat puțin, mi-a spus că vrea să viziteze mult și România.

Chiar azi mi-a spus că vrea să meargă la castelul lui Dracula, la Bran. Nu știu dacă o va face până la urmă, dar se va bucura de țara noastră, iar noi vrem să-i facem o experiență plăcută ei și tuturor jucătoarelor care vin aici”, a declarat directorul turneului, Patrick Ciorcilă.

Fără Emma Răducanu, retrasă în ultimul moment din cauza unei accidentări la încheietură, cele mai importante jucătoare de la Cluj vor fi Barbora Krejcikova, câștigătoarea de la Roland Garros din 2021, Anastasia Potapova, Irina Begu, Marta Kostiuk sau Jaqueline Cristian.

Urmăriți Playtech.ro și pe