Eugenie Bouchard, mesaj special pentru fanii români. Sportiva din Canada, considerată una dintre cele mai frumoase jucătoare de tenis din lume, așteptată la Cluj – VIDEO & FOTO

Eugenie Bouchard a primit un wild-card de la organizatorii turneului de la Cluj și va participa la ediția cu numărul doi a Transylvania Open. Jucătoarea din Canada, fost număr 5 în clasamentul WTA, le-a transmis fanilor din România un mesaj. Competiția se desfășoară în perioada 8-16 octombrie.

Eugenie Bouchard, mesaj pentru fanii din România, înaintea Transylvania Open

Organizatorii Transylvania Open au sperat până în ultimul moment că Simona Halep se va înscrie la această competiție. Din cauza problemelor medicale și personale, cea mai bună jucătoare din România a luat decizia de a nu mai participa la niciun turneu WTA din acest an. Va merge totuși în Africa de Sud unde a fost invitată la un turneu caritabil.

Chiar și fără Simona Halep, are parte de o distribuție foarte bună. Organizatorii au anunțat lista completă a jucătoarelor de pe tabloul principal: Barbora Krejcikova, Irina Begu, Anhelina Kalinina, Anastasia Potapova, Ana Bogdan, Magda Linette, Marta Kostyuk, Laura Siegemund, Xiyu Wang, Anna Bondar, Lucia Bronzetti, Ann Li, Diane Parry, Sara Soribes Tormo, Jule Niemeier, Mayar Sherif, Tereza Martincova, Nuria Parrizas Dias, Jasmine Paolini, Kaja Juvan, Alexandra Krunici, Emma Răducanu și Jaqueline Cristian.

Fanii din România vor avea șansă să o vadă și pe Eugenie Bouchard. Jucătoarea din Canada a stat departe de teren și acum încearcă să revină în elita tenisului.

„Hei România! Sunt extrem de încântată să accept un wild card și să joc la un turneu la care nu am participat niciodată. Este foarte interesant pentru mine să vizitez locuri noi. Sper să ne susțineți din public și să ne vedem cu toții acolo. Abia aștept să vin”, a transmis Eugenie Bouchard.

Sportiva are 28 de ani, a fost finalistă la Wimbledon, în anul 2014, iar cea mai bună clasare a ei a fost numărul cinci WTA. A câștigat din tenis aproape șapte milioane de euro, dar a câștigat bani mulți și din reclame, de vreme ce este considerată una dintre cele mai frumoase jucătoare de tenis. Este foarte activă pe rețelele sociale unde își surprinde mereu fanii cu poze din vacanțe, dar și din viața de zi cu zi.