Fructul care îți curăță vasul de toaletă cu ușurință. Poți să îl și freci cu coaja lui

Fructul care îți curăță vasul de toaletă cu ușurință. Poți să îl și freci cu coaja lui

Există un fruct care te poate ajuta la curățenie. Trebuie să te folosești de coaja lui pentru a curăța toaleta cu ușurință. Multe dintre toalete trebuie să fie curățate zilnic în special din cauza calității apei. Cu siguranță gospodinele sunt enervate de petele galbene de pe smalțul alb care sunt foarte evidente. Poți să rezolvi rapid acest lucru cu un fruct pe care e posibil să îl ai chiar acum în casa ta.

Cum să îți cureți vasul de toaletă rapid: fructul care te ajută

Multe din vasele de toaletă trebuie să fie curățate zilnic din cauza calității apei. În această activitate trebuie să folosești un detergent special pentru baie pentru că altfel instalațiile sanitare vor începe să arate inestetic.

Există totuși și alte soluții simple și rapide pentru a menține toaleta curată și igienizată fără prea mult efort. Cu siguranță ai văzut și tu cum pe smalțul alb apar unele pete galbene foarte evidente în timp.

De asemenea, mirosul neplăcut este și el o problemă mare. În timpul acesta, produsele chimice de înaltă calitate care dau roade sunt scumpe, așa că merită să iei în considerare câteva remedii făcute în casă.

La îndemâna oricui există bicarbonatul de sodiu amestecat cu puțin detergent de vase. Combină cele două ingrediente și formează bile pe care să le pui în forme de brioșe. Bagă tava la congelator și aruncă-o după o oră în vas.

Lasă totul să își facă efectul preț de cel puțin jumătate de oră, iar mai apoi trage apa. Mai poți freca zonele pătate de pe vasul de toaletă cu coaja de banană sau coajă de lămâie și puțină sare mare. Ai grijă să nu fie vorba despre o banană prea coaptă pentru că se va rupe în timpul procesului.

Alt truc

Produsele naturale ne pot ajuta la curățenie. Sarea este folosită deseori pentru a face exfolianți pentru piele sau alături de șampon pentru un scalp fără cojițe. Află că o poți folosi și pentru o baie curată.

Pune aproximativ 100 de grame de sare mare în toaletă și presară-o și pe margini. Lasă totul să stea astfel preț de aproximativ trei ore și după spală bine toaleta.

Este și mai eficient să lași ingredientul pe care toată lumea îl are în casă peste noapte. În modul acesta nu va deranja pe nimeni. Vei putea observa după câteva folosiri că nu vei mai avea calcar. De asemenea, asta este o soluție care te ajută să economisești.