Decizie incredibilă luată de FRF şi LPF! E prima dată în istorie când titlul se decide aşa în România

Decizie incredibilă luată de FRF şi LPF! E prima dată în istorie când titlul se decide aşa în România
CFR Cluj şi CSU Craiova îşi vor disputa titlul în această seară. Vom avea prelungiri şi lovituri de departajare în caz de egal

Comitetul Executiv al FRF, după consultarea LPF, a luat o decizie foarte importantă în ceea ce priveşte finalul acestui sezon. CSU Craiova şi CFR Cluj îşi dispută în această seară titlul în Liga 1, în ceea ce a fost numită finala campionatului. În cazul în care meciul se va termina la egalitate, vom avea prelungiri şi lovituri de departajare. A fost singura variantă prin care oficialii fotbalului românesc au reuşit să împace pe toată lumea în acest final nebun de sezon.

Titlul în Liga 1 se decide în partida CSU Craiova – CFR Cluj, în formatul unei finale. Prelungiri şi panalty-uri în caz de egal

Situaţia era foarte complicată din cauza faptului că nu mai există timp pentru a se disputa restanţa dintre Astra şi Craiova. FRF trebuie să anunţe astăzi la UEFA care sunt echipele care vor reprezenta România în Champions League şi Europa League. Forul continental nu a fost de acord să ofere o amânare, astfel că totul trebuia decis la nivelul Comitetului Executiv de Astăzi.

Iniţial s-a pus în discuţie ca partida să fie câştigată de CSU Craiova la masa verde. Asta în condiţiile în care ultimele două amânări ale acestui joc au venit după apariţia unor cazuri de COVID-19 la giurgiuveni. Doar că Astra a anunţat că va contesta la TAS o asemenea decizie. Iar formaţia patronată de Ioan Niculae ar fi avut şi argumente solide. Mai ales că prima amânare a jocului s-a produs la cererea celor de la Universitatea Craiova.

S-a discutat apoi posibilitatea ca partida să fie considerată egal la masa verde. Această variantă a fost vehement contestată de cei de la Craiova. Practic, pentru olteni ar fi fost ca o înfrângere. Cu un punct sau cu zero de la Giurgiu, CSU ar fi fost în aceeaşi situaţie. Obligată să o bată pe CFR Cluj pentru a lua titlul. În vreme ce trei puncte cu Astra ar fi făcut ca egalul să lase titlul în Bănie.

Comitetul Executiv nu a putut lua o decizie în privinţa unui rezultat final la Astra – CSU Craiova. Iar partida, cel mai probabil, nu se va mai juca. Sau, doar la cererea expresă a televiziunilor, s-ar putea juca doar dacă nu mai contează. Doar că se pare că televiziunile se mulţumesc cu acest super duel care va decide titlul, în formatul unei finale. Astfel, oricare dintre Craiova şi Cluj se va impune în această seară, va câştiga şi titlul. Iar dacă va fi egal se va merge ca într-o finală de cupă. La prelungiri şi lovituri de departajare. A fost singura soluţie care pare să fi mulţumit pe toată lumea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI