Finala campionatului este în pericol! Motivul pentru care clujenii nu vor să meargă la Craiova

Finala campionatului este în pericol! Motivul pentru care clujenii nu vor să meargă la Craiova
Este tensiune uriașă înainte de CSU Craiova - CFR Cluj

CSU Craiova – CFR Cluj, partida decisivă în lupta pentru titlu, este programată în această seară, de la ora 20:30. Doar că tenisunile dintre conducerile celor două echipe au ajuns la cel mai înalt nivel. Iar riscul ca meciul să nu se mai dispute este din ce în ce mai mare. Sunt reproșuri de ambele părți legate de data la care s-au efectuat ultimele teste pentru a determina posibile infectări cu Covid-19. Prin vocea oficialului Bogdan Mara, clujenii amenință că nu se vor prezenta la partidă. Conform lui Mara, jucătorii Craiovei au fost testați ultima dată pe 24 iule. Asta în ciuda faptului că, potrivit protocolului de la reluarea campionatului, era nevoie de teste săptămânale. Mai ales că trei membri din staff-ul Craiovei au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus.

Contre între Craiova și CFR Cluj. Ardenelii nu vor să se prezinte la meci, Rotaru le dă replica

„Să vedem dacă se va disputa. Toată echipa noastră și jucătorii noștri se gândesc serios la a nu se prezenta. Motivele sunt cât se poate de serioase. Suntem speriați de ce s-a întâmplat la Craiov în ultima perioadă. Le e frică să ia contact cu jucătorii de la Craiova.

Au fost descoperite 3 cazuri de Covid-19, care au fost mari legături cu echipa. A fost preparatorul fizic, team-managerul și un antrenor secund. Prin protocolul creat între MTS, FRF, LPF și ministerul sănătății, dacă există un caz de Covid-19, jucătorii să fie testați la 7 zile. Așa s-a întâmplat la CFR, la Dinamo, la Botoșani, la Petrolul, mai nou și la Astra.

Noi am stat 10 zile fără să ne antrenăm. Ultima testare oficială e pe data de 24 iulie. Azi e 3 august. Cum se poate ca DSP Dolj să dea altă adresă, se le dea drept de joc? Cum să ne spuneți nouă că antrenorul secund și team-managerul nu au legătură cu echipa? Luăm în calcul să facem plângere penală pentru DSP Dolj”, a declarat Bogdan Mara la Pro X.

Patronul celor de la Craiova, Mihai Rotaru, le-a reamintit adversarilor că nici situația lor nu este chiar ca la carte. Și le transmite campionilor că va cere victoria la masa verde dacă nu se testează la rândul lor.

„Să îi întrebăm pe cei de la CFR când s-au testat ei ultima dată. Ei au făcut ultima testare lunea trecută, la ora 08.30. Să nu uite să o facă astăzi, pentru că altfel pierd cu 3-0. Gluma e glumă, dar conform protocolului trebuie să le facă la 7 zile. Dacă nu le fac astăzi și nu vin cu aprobare, noi o să cerem victoria la masa verde”, a spus Rotaru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI