Frații Dedeman, decizie majoră în toate magazinele. Se dau salarii de aproape 5.000 de lei

Frații Dedeman, decizie majoră în toate magazinele. Se dau salarii de aproape 5.000 de lei
Un nou anunț major pentru români! Ce s-au hotărât să facă frații Dedeman

Frații Dedeman dau o altă lovitură la nivel național! Toți cei ce își doresc să se angajeze și să facă parte din afacerea pe care o au frații Pavăl o să fie răsplătiți pe măsură, căci există salarii ce ajung la aproape 5.000 de lei, bani la care mulți români visează!

Frații Dedeman, o nouă veste bună pentru românii

Angajații de la Dedeman ajung să primească salarii foarte bune dacă se dedică muncii lor și câștigă experiență. Mulți români își doresc să aibă un job ce poate să le ofere multe beneficii, așa că anunțul făcut recent a bucurat pe toată lumea!

Frații Dedeman s-au gândit să facă o serie de angajări în mai multe locuri din țară. Cei ce vor să se alăture companiei trebuie să știe că pot avea parte de un loc de muncă în Cluj Napoca, Târgu Jiu, Slobozia, Pitești, Câmpulung Moldovenesc și București.

De asemenea, cei ce vor să aplice pentru a lucra la Dedeman pot să obțină funcții ca tehnician service și închirieri scule, referent livrări la domiciliu, agent de securitate incinte, șofer automacaragiu, dispecer magazin și consultant de vânzări.

Ce salarii se pot câștiga la Dedeman, de fapt

Românii ce se angajează la Dedeman pot să ajungă la salarii extrem de bune, câștigând aproape 5.000 de lei pe lună. Spre exemplu, un consilier angajat full time în Cluj Napoca câștiga în martie 2019 un salariu net de 4.700 de lei, cu o experiență de 3 ani în domeniu.

De asemenea, un consultant în vânzări de proiecte din Brașov, angajat full time, primea suma de 4.500 de lei net în luna iulie 2020. Salariul era de 3.700 de lei, la care se adăuga 800 de lei pe lună. De asemenea, el mai avea parte și de tichete de masă de 300 de lei.

Mai mult, un consultant în vânzări din Constanța, ce avea o experiență în domeniu de 8 ani, câștiga un salariu net de 3.130 de lei în luna iulie 2020. La această sumă mai primea și un bonus lunar de 1.000 lei, tichete de 400 de lei pe lună, precum și bonusuri anuale de 6.200 de lei.

Bineînțeles, se poate ajunge și la salarii mult mai mari dacă experiența din domeniu crește, potrivit undelucrăm.ro.

Cu acestea fiind spuse, un consilier de vânzări din Râmnicu Vâlcea, cu o experiență de 20 de ani, primea un salariu net de 3.500 de lei lunar în luna iunie 2021. Lui i se mai ofereau și tichete de masă în valoare de 300 de lei, un bonus lunar de 700 de lei, dar și un bonus de stoc de 4.000 de lei pe lună.