Fratele Mădălinei Manole, dezvăluiri despre ultimele zile de viață ale tatălui său: ”Era măcinat”

Fratele Mădălinei Manole, dezvăluiri despre ultimele zile de viață ale tatălui său: ”Era măcinat”
Fratele Mădălinei Manole, dezvăluiri despre ultimele zile de viață ale tatălui său ”Era măcinat”

Tatăl celebrei cântărețe Mădălina Manole, care a murit pe 14 iulie 2010, a murit pe 9 septembrie 2020. Acum, fratele Mădălinei Manole face dezvăluiri despre ultimele zile de viață ale tatălui său.

Ion Manole a fost un om pe care bolile l-au măcinat, după cum susține chiar fiul său. Bărbatul a avut o bătrânețe grea, în mare parte datorită modului în care fiica lui, Mădălina Manole, a murit, dar și faptului că nu și-a văzut nepotul din partea ei. Aceste două lucruri l-au consumat.

Fratele Mădălinei Manole, dezvăluiri despre tatăl lui

Fiul lui Ion Manole susține că acesta încerca să fie puternic deoarece continua lupta pentru a îi face dreptate fiicei sale. Încerca să își ducă toate bolile pe picioare pentru a nu își îngrijora familia și prietenii.

”El a fost puternic, dar poate am fost noi mai slabi, dar tata nu a fost depresiv. Era normal, era măcinat de bolile lui, dar le ducea pe picioare. O parte din pensie o dădea pe medicamente pe insulină, pe mers la doctori. Doar pe mine și pe nepotul lui ne mai avea”, a declarat Marian pentru Antena Stars.

Ion Manole, îngrijit la domiciliu la bătrânețe

Marian Manole susține că tatăl său a fost extrem de îngrijorat când a aflat că fiul lui are covid-19. După ce testul lui a venit pozitiv, Ion Manole, tatăl Mădălinei Manole, s-a izolat în casă. Era singur.

”De când a murit mama am angajat niște doamne care s-au ocupat să îi gătească și de el. Acum a fost trist pentru că, eu fiind în spital, nimeni nu a putut să se ducă la el. S-a izolat singur, nu l-a izolat DSP-ul. Familia mea a fost în izolare la domiciliu și ceva s-a întâmplat cu el. Nu a mai comunicat cu nimeni.

Om bătrân de 77 de ani, cu sufletul măcinat de griji, pentru că simțeam că îi era frică pentru mine să nu pățesc ceva și îi explicam tot timpul: „Tată, stai liniștit, că eu sunt bine. Nu mor. Și tu să fii bine acasă acolo”. Îl simțeam îngrijorat. L-am găsit într-o stare destul de rea, însă din punct de vedere diabetologic, că neurologic era bine, vorbea, doar nu mai putea să meargă din cauza problemelor cu circulația la picioare”, a mai povestit fratele Mădălinei Manole.