Dani Oțil a devenit tătic. Prima poză cu fiul lui, publicată de Gabriela Prisăcariu, care a născut în această dimineață

Dani Oțil a devenit tătic. Prima poză cu fiul lui, publicată de Gabriela Prisăcariu, care a născut în această dimineață
Dani Oțil a devenit tătic! Fiul lui a venit pe lume astăzi

Dani Oțil este în culmea fericirii după ce a devenit tătic! Gabriela Prisăcariu a postat primele fotografii cu fiul celor doi. Fanii i-au transmis imediat felicitările lor.

Primele fotografii cu fiul lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit părinți! Cei doi soți sunt în culmea fericirii, iar proaspăta mămică a și împărtășit cu fanii primele imagini cu acesta. „M-am topit…❤️❤️❤️❤️”, este mesajul modelului din dreptul pozelor cu băiețelul său. Internauții i-au transmis gândurile bune și i-au felicitat pe părinți pentru marele eveniment.

Adelina Pestrițu i-a comentat la postare: „Felicitari! Sa va traiasca ? @gabriela.prisacariuotil @daniotil”. De asemenea, iubitul Roxanei Ionescu a scris și el: „Cât ma bucur!!! All the love in the world! God bless! ♥️♥️♥️”, ulterior și Diana Munteanu le-a felicitat pe vedete: „Sa va traiascaaaa♥️♥️♥️♥️♥️”

Dacă mămică a fost mai deschisă în a-și arăta fericirea și a oferit primele detalii despre micuț, Dani Oțil doar a repostat story-ul în care a fost etichetat de ea. Prezentatorul de televiziune se pare că trăiește altfel aceste clipe și doar se bucură de minunea care a ajuns în viața lor.

  • Vezi Galeria FOTO

„Am ales o clinică cu cârciuma peste drum”

Matinalul de la Antena 1 chiar anunța în cursul zilei de luni că săptămâna aceasta este posibil să-și strângă în brațe fiul. Iată că lucrurile au fost exact cum au fost plănuite, iar micuțul a venit pe lume în weekend-ul acesta.

”Săptămâna asta s-ar putea să nasc. Nu spun exact momentul. Cred că vine toată presa din Romania. Am ales o clinică cu cârciuma peste drum. Acolo o să stau, că cică nu ai voie în interior”, spunea Dani Oțil în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, ediția de luni.

„Jumătate din numele puse pe o listă nu sunt adecvate”

Fanii sunt extrem de curioși de numele pe care îl vor alege cei doi soți pentru primul lor copil. Până acum, niciunul dintre ei nu a oferit niciun indiciu despre ceea ce și-ar dori sau dacă pe lista scurtă au fost măcar câteva câștigătoare care au intrat într-un top. 

”Trăiesc o dramă în prag de naștere. Jumătate din numele puse pe o listă nu sunt adecvate, îl cheama tot Cârcel, nume de cod, iar domnul doctor, care ne e și prieten a scris pe fișele lui ”copilul fără nume”. Acum, posesorii de câini nu le mai pun nume câinilor gen Rex, ci acum îi numesc Arthur. ”, a mai zis Dani Oțil în ediția de luni a emisiunii.

Urmăriți Playtech.ro și pe