Gabriela Prisăcariu a șocat toate mamele. Ce a spus că vrea să îi facă bebelușului ei

Gabriela Prisăcariu a șocat toate mamele. Ce a spus că vrea să îi facă bebelușului ei
Gabriela Prisăcariu, criticată dur de fani. Care este motivul

Gabriela Prisăcariu a avut o ieșire nervoasă după ce mai mulți fani au criticat-o. Aceasta a discutat despre ce planuri are cu privire la bebelușul ei, dar s-a trezit cu un val de răspunsuri negative, așa că a reacționat imediat, reproșându-le tuturor că nu mai au simțul umorului.

Gabriela Prisăcariu, supărată pe fani. Ce le-a reproșat

Gabriela Prisăcariu și soțul ei, Dani Oțil, o să se bucure de venirea bebelușului pe lume în luna septembrie. Cei doi abia așteaptă să își strângă copilul în brațe și fac fel și fel de planuri, fiind extrem de emoționați. Totuși, frumoasei vedete nu i-a convenit că a fost trasă la răspundere de către fani.

Ea își ține fanii la curent cu privire la schimbările ce au loc în viața sa, așa că le-a povestit tuturor că o să fie adepta înfășatului bebelușului după ce o să nască. Acest lucru i-a atras critici din partea urmăritorilor săi din mediul online, așa că soția prezentatorului de la Neatza nu s-a mai putut abține.

Gabriela Prisăcariu: ‘Fiecare își crește copilul așa cum vrea’

Frumoasa vedetă a susținut că fiecare părinte ar trebui să își crească copilul așa cum dorește, fără să fie criticat pentru anumite alegeri făcute. Ba chiar, aceasta le-a spus fanilor că nu au simțul umorului atunci când vine vorba despre subiectele ce au legătură cu micuții.

„Aoleu, fiecare își crește copilul așa cum vrea, înfășat, neînfășat, fiecare face cum simte. Plus că există, nu știu dacă știați… copiii se sperie de mânuțele lor în somn pentru că ei în burtică stau strânși, strânși.

Acum nu că eu m-aș pricepe foarte mult, chiar deloc, dar fiecare face cum vrea. Ce v-am zis eu cum să vă creșteți copilul? Era doar o discuție amuzantă. Nu mai aveți simțul umorului.”, a spus Gabriela Prisăcariu.

Ce probleme a avut soția lui Dani Oțil în sarcină: ‘Ne-am făcut bagajele și am zis să plecăm’

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil și-au dorit, recent, să aibă parte de câteva zile pline de relaxare, departe de Capitală. Din păcate, cei doi nu au obținut ce au vrut, mai cu seamă pentru că viitoarea mămică s-a temut că o să se întâmple ceva cât timp este departe de medici.

„A fost pentru prima și ultima dată când am vrut să ne scurtăm vacanța. L-am bătut pe Dani la cap că eu vreau să plecăm câteva zile din București, să mai schimb locul, de preferat la munte pentru că este mai răcoare.

M-a întrebat dacă sunt sigură, că este drumul lung, bebelușului nu-i place această poziție, el preferă doar pe canapea întins. Am avut noroc să găsim la Rășnov o cameră liberă. Am ajuns acolo, locul absolut superb. Prima noapte, copilul super agitat, mă-sa și mai agitată.

Sunt între munți, dacă se întâmplă ceva. M-am trezit la ora 4 dimineață, dar am zis că trece. A doua seară la fel, copilul și mai agitat.

Iar cu trezit cu ora patru, dureri, copilul se mișca, de obicei doarme. Așa că ne-am făcut bagajele și am zis să plecăm.”, a spus Gabriela Prisăcariu, într-un InstaStory.

Urmăriți Playtech.ro și pe