Foto. Simona Halep, în rochia pe care nu a mai apucat să o poarte la Wimbledon: „Azi ar fi fost finala”

Simona Halep a obținut al doilea trofeu de Grand Slam al carierei la Wimbledon 2019

Simona Halep este gata pentru restart în circuitul WTA. A anunțat astăzi că va merge la Palermo, pentru primul turneu după o pauză de cinci luni. Competiția din Sicilia este programată în perioada 3-9 august. Dar gândul româncei rămâne la Wimbledon. Care ar fi trebuit să se desfășoare chiar în această perioadă. Simona Halep ar fi dorit ca astăzi, ziua în care era programată finala feminină, să lupte pentru apărarea trofeului. Nu a mai avut ocazia, după ce competiția a fost amânată, din cauza pandemiei de coronavirus.

Simona Halep a avut un mesaj pentru oficialii de la Wimbledon, după ce a primit 28.000 de euro: „Adevărată clasă!”

Simona Halep i-a felicitat pe organizatorii de la All England Lawn Club pentru ultima inițiativă. Aceștia vor acorda sume 6.700 și 28.000 de euro pentru toți cei 604 jucători care ar fi trebuit să participe la această ediție. Îmbrăcată în rochia pe care ar fi trebuit să o poarte la meciurile din Marea Britanie, Simona a transmis un mesaj pe rețelele de socializare.

„Astăzi ar fi fost finala turneului feminin. Mulțumesc Wimbledon pentru gestul generos față de jucători și pentru că arăți această grijă față de noi, deși turneul a fost anulat. Adevărată clasă. Nu am mai apucat să port această frumoasă rochie NikeCourt pe Centre Court, dar abia aștept să revin anul viitor să îmi apăr titlul”, a scris Simona Halep pe rețelele de socializare.

Simona Halep nu a mai jucat niciun meci oficial în ultimele cinic luni. Ultimul turneu la care a participat jucătoarea din Constanța a fost la Dubai, acolo unde și-a adjudecat trofeul. După o finală câștigată în fața Elenei Rybakina. Halep a avut o partidă demonstrativă de dublu mixt, la Winners Cup. În competiția de la Cluj, Simona a făcut echipă cu Horia Tecău, iar cei doi au învins perechea formată din Marius Copil și Gabriela Ruse.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI