Simona Halep, despre primul meci după o pauză de cinci luni: „M-am simțit în siguranță”

Simona Halep a revenit pe teren, chiar dacă pentru un meci demonstrativ. A făcut spectacol la Cluj

Simona Halep a revenit ieri pe terenul de tenis, chiar dacă nu a fost vorba despre o partidă oficială. Simona Halep a jucat o partidă demonstrativă de dublu mixt, alături de Horia Tecău. Cei doi au reușit să învingă perechea Marius Copil / Gabriela Ruse, scor 6-3, 6-4. Astăzi, Simona a scris pe pagina sa de Twitter despre experiența sa de la Cluj. Un aspect pe care l-a punctat fostul lider mondial este acela că s-a simțit în siguranță, un aspect care îl pune pe primul loc în această perioadă, în contextul pandemiei de coronavirus. Halep nu mai jucase din februarie, de la finala câștigată la Dubai, cu Elena Rybakina.

Simona Halep și Horia Tecău, victorie la Winners Open. Și antrenament pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo

„Mulțumesc Sports Festival pentru invitație și felicitări pentru eveniment. Ca întotdeauna, m-am simțit foarte bine la Cluj, dar și în siguranță, date fiind noile măsuri pentru asigurarea sănătății și a securității”, a scris Halep pe pagina sa de Twitter.

Simona Halep a scris pe pagina sa de Twitter despre experiența de la Cluj

 

Simona Halep își va configura partea a doua a sezonului în funcție de siguranța sa din punct de vedere medical. Din cauza pandemiei de coronavirus, românca este hotărâtă să joace doar în Europa în 2020. Astfel, Halep este gata să renunțe la turneul de la US Open. Tot astăzi, oficialii turneului de la Palermo au anunțat că sunt pregătiți să aștepte oricât este nevoie pentru un răspuns al Simonei Halep. Aceasta a fost invitată la competiția din Sicilia, din perioada 3-9 august, dar ezită să dea un răspuns. De altfel, Simona așteaptă chiar pentru a se asigura că nu va apărea o nouă creștere a cazurilor de coronavirus în Italia.

Partida pe care Simona Halep a jucat-o la Cluj, alături de Horia Tecău, este un antrenament important pentru Jocurile Olimpice. Cei doi vor reprezenta România și în proba de dublu mixt a turneului de la Tokyo, care a fost amânat pentru 2021, din cauza pandemiei de coronavirus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI