FOTO Noi imagini cu Gheorghe Dincă, la DIICOT. Criminalul de la Caracal, mai slab și cu barbă. Total transformat

Gheorghe Dincă, noi imagini la DIICOT. Cât de mult s-a schimbat criminalul de la Caracal

Gheorghe Dincă a fost adus din nou la DIICOT, după ce joi a fost audiat în cazul dosarului Caracal. Bărbatul a apărut vineri dimineața, total schimbat. Fotografii au reușit să surprindă imagini cu criminalul de la Caracal care nu mai seamănă deloc cu cel pe care îl știm de la audierile din vară.

Gheorghe Dincă, imagini noi de la DIICOT. Cum arată acum

Se pare că Gheorghe Dincă a fost adus la DIICOT și vineri pentru a-și studia dosarul, după ce și-a schimbat declarațiile. Vă amintim că el a negat că ar fi ucis-o pe Luiza. Inculpatul a povestit că aceasta ar fi plecat de la el însoțită de un bărbat și o femeie și că nu mai știe nimic de atunci.

Gheorghe Dincă este total schimbat: mai slab și cu barbă (Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea)
Gheorghe Dincă este total schimbat: mai slab și cu barbă (Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea)

După cum se poate vedea, se pare că detenția l-a schimbat pe Gheorghe Dincă. Pe lângă schimbările de natură fizică, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal nu mai are nici măcar optimismul care i se citea pe față la celelalte audieri. O echipă de psihologi l-a urmărit în toată această perioadă, analizându-i comportamentul și stările, mai ales că el și-a schimbat poziția de mai multe ori în perioada anchetei. Vezi mai multe imagini în galeria foto!

Vineri, la sediul DIICOT a ajuns și mama Alexandrei Măceșanu pentru a studia dosarul. Femeia susține că fata ei este încă în viață și că oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă au fost plantate acolo pentru a lăsa impresia că fata este moartă.

„Am venit să studiez dosarul. Speranțele sunt foarte mari. Trăim și credem în continuare că fata este în viață. Nu știu ce să spun. Au fost plantate (n.red. oase) ca să nu o găsesc pe Alexandra. Asta stăteam și ascultam aseară. Am și zis. Nu cred că a fost Dincă atunci când a zis fata. A fost altcineva”, a declarat mama Alexandrei Măceșanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI