FOTO Ce ținute a purtat Carmen Iohannis, în primii 5 ani de mandat ai soțului ei. Ce spun designerii despre preferințele Primei Doamne în materie vestimentară

FOTO Ce ținute a purtat Carmen Iohannis, în primii 5 ani de mandat ai soțului ei. Ce spun designerii despre preferințele Primei Doamne în materie vestimentară
Ce ținute a purtat Carmen Iohannis în primii 5 ani din mandatul soțului și cine este designer-ul care a îmbrăcat-o?

Privind înapoi către cei cinci ani din mandatul lui Klaus Iohannis, o vedem pe cea care i-a fost alături încă de când era un simplu profesor și una din puținele persoane care îl știu foarte bine pe președinte: Carmen Iohannis. Stilul Primei Doamne s-a remarcat de fiecare dată: ținute care să o avantajeze, pe care le-a purtat cu naturalețe și care au plasat-o într-o sferă a eleganței și bunului gust.

Imaginea de colecție cu ținutele purtate de Carmen Iohannis în ultimii 5 ani

Alegerile prezidențiale din 2019 au avut același deznodământ ca alagerile precedente: Klaus Iohannis. Acesta a fost ales președintele românilor, așa cum își spune de fiecare dată, pentru încă alți cinci ani. Dacă acesta a fost criticat de-a lungul timpului pentru alegerile sale în ceea ce privește politica, soția sa a intrat de multe ori în atenția opiniei publice datorită ținutelor sale. Mereu impecabilă, mereu cu o prezență disecretă, dar rafinată, Carmen Iohannis și-a ales de fiecare dată ținutele în care nu dar că a strălucit, dar s-a simțit și bine în public.

Andreea Tincu este unul din creatorii de modă preferați de Prima Doamnă
Andreea Tincu este unul din creatorii de modă preferați de Prima Doamnă

Prima Doamnă este plăcută în rândul femeilor, datorită stilului elegant și extrem de simplu. După cum s-a putut observa în cei 5 ani de mandat ai lui Klaus Iohannis, soția sa a colaborat cu profesioniști care i-au înțeles pe deplin statutul și imaginea impecabilă pe care a trebuit să o afișeze și pe care va trebui să o mai păstreze preț de încă 5 ani.

Ce preferă Prima Doamnă?

În lista creatorilor de modă care au făcut-o pe Carmen Iohannis să strălucească la evenimente se află și Andreea Tincu, designer cu care soția președintelui a preferat deseori să colaboreze. Poate cel mai important lucru care trebuie remarcat aici este că Prima Doamnă preferă designerii români și, pentru că le poartă creațiile, susține talentul și dedicarea acestora peste hotare.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Playtech.ro – secțiunea Impact, Andreea Tincu a vorbit despre colaborarea sa directă cu Prima Doamnă. Designerul pe care Carmen Iohannis îl preferă de multe ori pentru evenimentele la care participă ne-a dezvăluit ce ținute preferă soția președintelui, dar și care sunt culorile preferate ale domniei sale.

Având în vedere preferința Primei Doamne, Carmen Iohannis pentru ținutele semnate Andreea Țincu, vă rugăm să ne spuneți cum este colaborarea dintre dumneavoastră și domnia sa. Se lasă în totalitate pe mâna specialiștilor? Cum alegeți, în general, rochiile pentru un eveniment?

Este o colaborare profesională frumoasă, deoarece Prima Doamna preferă design-ul românesc și este o onoare pentru mine să îi semnez o parte dintre ținute. Doamnele care poartă Andreea Tincu au încredere în mine, dar fiecare persoană are stilul, personalitatea proprie, ceea ce presupune un consulting profesionist dar și un respect pentru preferința fiecăreia. Rochiile sunt realizate pe baza unui cod vestimentar, decis de fiecare țară în parte.

Ce culori preferă Carmen Iohannis pentru ținutele sale? Este un fan al fustelor și rochiilor scurte, așa cum s-a spus în presă?

Prima Doamna poartă culori vii, luminoase, însă și ținute all white. Este mult spus fan, până la urmă atunci când ai o silueta frumoasă, iar moda internațională nu presupune exclusiv lungimi 7/8, stilul vestimentar adoptat este în funcție de ce îți stă bine. Fiind creatoare de modă, recomand tuturor femeilor să încerce o viziune mai modernă în modă, să încerce să depășească tipare ce aparțin trecutului.

Care este ținuta preferată de doamna Carmen Iohannis, dintre cele semnate Andreea Tincu?

Este vorba despre prima rochie creată pentru doamna Carmen Iohannis și este normal să fi rămas și rochia mea de suflet.

Totodată, mai sunt alte două ținute preferate de Prima Doamnă din Stat.

Carmen Iohannis a purtat o ținută din catifea de mătase, la Paris, realizată de designerul Andreea Tincu.
Carmen Iohannis a purtat o ținută din catifea de mătase, la Paris, realizată de designerul Andreea Tincu.
Rochie lungă, vaporoasă, purtată de Carmen Iohannis cu ocazia încoronării Împăratului Japoniei, din octombrie 2019.
Rochie lungă, vaporoasă, purtată de Carmen Iohannis cu ocazia încoronării Împăratului Japoniei, în octombrie 2019.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI