Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la întronarea împăratului Japoniei. Rochia, o nouă dispută în mediul online?

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la întronarea împăratului Japoniei. Rochia, o nouă dispută în mediul online?
Carmen Iohannis a purtat o ținută impecabilă la ceremonia de întronare a împăratului Japoniei

Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, au participat la ceremonia de întronare a împăratului Naruhito al Japoniei. Prima doamnă s-a prezentat din nou impecabil, dar în mediul online au apărut deja dispute cu privire la ținuta pe care a ales-o.

Carmen Iohannis a purtat o ținută impecabilă la ceremonia de întronare a împăratului Japoniei

Peste 180 de demnitari străini au participat la ceremonia de întronare a împăratului Naruhito al Japoniei, iar printre ei s-a aflat și președintele României, Klaus Iohannis, alături de soția lui. Aproximativ 30 de minute a durat ceremonia, care a fost însoțită și de gonguri. Printre invitați s-au mai aflat și prinţul Charles, regele Felipe al VI-lea al Spaniei şi regina Letizia.

„Jur că voi acţiona conform Constituţiei şi că îmi voi îndeplini responsabilitatea mea ca simbol al statului şi pentru unitatea oamenilor”, a fost jurământul depus de împăratul Naruhito.

 

 

Klaus Iohannis a purtat un frac negru la acest eveniment, iar soția lui, Carmen Iohannis, a venit îmbrăcată într-o rochie lungă, de culoare albastră. Prima doamnă a României a stat alături de soțul ei și a urmărit evenimentul cu mare atenție.

Ținutelei soției lui Klaus Iohannis au fost de multe ori subiect de dispută pe rețelele de socializare, chiar dacă prima doamnă a României a avut de fiecare dată ținute alese cu grijă.

Carmen Iohannis l-a cunoscut pe Klaus Iohannis când avea 22 de ani, pe vremea studenției, prin intermediul unor prieteni sibieni și s-au căsătorit șapte ani mai târziu, în anul 1989. Imediat după absolvirea facultății, cei doi au lucrat ca profesori la Agnita și Sibiu. După 1989, ambii dascăli au ajuns să predea la liceele în care fuseseră cândva elevi, la Colegiul Național Gheorghe Lazăr, respectiv la Colegiul Național Samuel von Brukenthal. Cuplul Iohannis nu are copii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI