22 dec. 2021 | 17:01

Fotbalistul român care și-a cerut iubita în căsătorie înainte de Crăciun. Bat clopote de nuntă în sport!

News
Fotbalistul român care și-a cerut iubita în căsătorie înainte de Crăciun. Bat clopote de nuntă în sport!
Fotbalistul roman care si-a cerut iubita in casatorie inainte de Craciun. Bat clopote de nunta in sport

Bat clopote de nuntă pentru unul dintre fotbaliștii lui Gică Hagi. Jucătorul de la Viitorul și-a cerut iubita în căsătorie, pe o plajă exotică din Seychelles. Momentul emoționant a avut loc cu o săptămână înainte de Crăciun. Cine este sportivul care a renunțat la burlăcie la vârsta de doar 22 de ani. Iubita lui a rămas fără cuvinte, atunci când a văzut inelul cu diamante.

Fotbalistul de la FC Viitorul care s-a logodit la doar 22 de ani

Dragostea plutește în aer pentru fotbalistul Alex Mățan. Fostul jucător de la Viitorul și-a făcut curaj și i-a adresat cea mai importantă întrebare iubitei sale Elena Livadaru. Decorul ales a fost unul cât se poate de exotic și romantic, sportivul gândindu-se la toate detaliile pentru ca cererea sa în căsătorie să fie una de neuitat.

Sub pretextul de a sărbători ziua de naștere a partenerei sale de viață, Alex Mățan a planificat momentul în care a înghenuncheat în fața iubitei sale, dăruindu-i un inel de logodnă. Frumoasa blondină a fost copleșită de emoții, șoptind un „DA”, printre lacrimile de fericire.

Pregătit cu o sticlă de șampanie, un buchet de flori și un picnic pe malul mării, fotbalistul de la Columbus Crew și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Elena Livadaru. Apoi, Alex Mățan a postat mesajul oficial pe rețelele sociale, unde și-a anunțat urmăritorii că se pregătește de însurătoare.

„Ea a spus <DA!’>. Te iubesc cel mai mult”, a scris fotbalistul de la Viitorul Alex Mățan pe rețelele sociale.

Alex Mățan, transferat în SUA pentru 1,5 milioane de dolari

La 22 de ani, Alex Mățan trăiește visul american, după ce în primăvara anului 2021 a fost transferat de la Viitorul Constanța la echipa Columbus Crew, pentru suma de 1,5 milioane de dolari.

Internaționalul român a fost considerat unul dintre cei mai buni jucători din naționala lui Adrian Mutu la EURO U21 2021.

„Am fost entuziasmat când am primit oferta, pentru că fiind plecat de la 10 ani de acasă, singur, fără părinții mei, ușor-ușor m-am obișnuit cu lucrul acesta și nu a fost o teamă pentru mine. E ca și cum aș fi fost în Europa. Nu trăiesc ca și cum sunt în America și trebuie să fac ceva special. Îmi trăiesc viața normal.

Nu m-a surprins nimic, mi se pare că și ei fac lucruri normale așa cum facem și noi. Asta le-am spus și lor când am ajuns acolo, că după părerea mea America a început să fie o rampă de lansare foarte bună pentru fotbalul din Europa și, da, de ce nu, aș vrea să joc în Europa”, a declarat fotbalistul pentru Federația Română de Fotbal.

Parteneri
De ce s-ar fi despărțit Monica Bîrlădeanu și Bobby Păunescu. Totul a ieșit la iveală acum
Redactia.ro
Rezistă căsnicia dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță? Celebrul Numerolog Cristian Terran face predicțiile: „Acest cuplu va avea de trecut de o criză o dată la 4 ani”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Primele imagini de la evenimentul în care Michael Schumacher a apărut public, după accidentul din 2013 / Foto
Unica.ro
Florin Piersic trăiește un adevărat coșmar: Îmi vine să plâng! Aici vreau să mor
EVZ.ro
Văduva lui Gabi Stângău, copleșită de durere în ziua în care ar fi aniversat doi ani de la nuntă. Ce semn divin a primit Diana Berințan: „Ești cu mine mereu” / FOTO
Spynews
Florin Piersic, în lacrimi și suspine: Îmi vine să plâng! Aici vreau să mor (VIDEO)
Capital.ro
WOW! Fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, tot o frumusețe rară. Cine este și cum arată doctorița cu care soțul Monicăi Bîrlădeanu are doi copii. „Viața noastră a fost foarte afectată de...”
Avantaje
SOSESC scrisorile de la ANAF prin POȘTĂ! TREBUIE trimise ACTELE până la 25 noiembrie
Mediaflux
Anamaria Prodan versus Laurențiu Reghecampf! Războiul continuă! Cei doi se văd față în față la Tribunal, acum
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ispita Maria Tebieș, o ispită și în relația dintre Jador și Oana Ciocan. Ce a declarat bruneta de la Insula Iubirii sezonul 8
Antena 1