Fotbalist român, dat afară din casă alături de fiica sa: ”Mi-a dat efectiv țeapă”

Fotbalist român, dat afară din casă alături de fiica sa: ”Mi-a dat efectiv țeapă”
Fotbalistul a fost dat afară din casă alături de fiica lui

Deoarece în România avea o pensie mică, în urma unei discuți cu un bărbat, fostul fotbalist a decis să se mute în Statele Unite. S-ar părea că americanul i-a promis multe, însă nimic din ce a spus nu s-a întâmplat. După doar trei luni, fotbalistul a fost dat afară din casă alături de fiica sa.

Fostul fotbalist român a fost dat afară din casă

Este vorba despre Ioan Lita Dumitru. Acest se află printre cei mai buni jucători de fotbal din istoria României. Fostul fotbalist a jucat 57 de meciuri la echipa națională. În tot acest timp, Dumitru Lita a înscris 12 goluri și potrivit unor declarații făcute de Gică Hagi, acesta s-a apucat de fotbal datorită lui Ioan Lita Dumitru.

În urma promisiunilor făcute de bărbatul din SUA, fotbalistul a decis să plece din România. Cu toate acestea, nimic din ce a promis americanul nu s-a întâmplat, iar Ioan Lita Dumitru  a trăit șocul vieții sale după ce a fost dat afară din casă și lăsat în stradă alături de fiica sa.

”Un american a cărui mamă este româncă mi-a dat efectiv țeapă. Tipul are aici o Academie și îmi promisese multe, dar până la urmă nu s-a întâmplat ceea ce spunea. După trei luni am rămas efectiv în stradă, ne-a dat afară din casă.

Am luat-o iar de la sub zero, ne-am mutat în zona unde are fata școala, unde este într-o clasă alături de cei mai inteligenți copii din America, genul acela de clasă specială”, a spus fostul fotbalist în cadrul unei emisiuni de Radio, potrivit WOWbiz.ro.

Fiica fostului fotbalist nu este de acord cu întoarcerea lor în România

După toate acestea, Lita Dumitru s-ar întoarce acasă însă fiica lui nu este de acord cu întoarcerea lor în România. Mai mult el a spus că a avut niște discuții cu Mircea Minea, care i-a promis că o să-i dea echipa mare când o să se întoarcă în România. Dar dacă acest lucru nu se va întâmpla, fostul fotbalist a precizat că la vară, împreună cu Concordia Chiajna își vor deschide o Academie privată de fotbal.

”Fata mea însa nu vrea să vină în România. Aici are mari perspective. E pe drumul bun și vrea să devină arhitect. Eu vreau să mor acolo, în România. Poate cumpăr un apartament cu două camere, când fata va fi destul de mare.

Nu pot uita zăpada de acasă, muntele și maidanul, cu 7-8 kilometri pe jos, doar ca să joc fotbal. România m-a făcut fotbalist”, a mai declarat fostul jucător de fotbal.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI