Fostul soț al lui Teo Trandafir, nuntă la indigo. Cine este actuala soție și când s-au căsătorit FOTO

Cine este actuala soție a fostului soț al lui Teo Trandafir?

Fostul soț al lui Teo se pare că a găsit o rețetă perfectă în ceea ce privește căsătoria. Bărbatul și-a refăcut viața, dar a păstrat câteva detalii din mariajul precedent. Cum arată actuala soție a sa și cum a reușit să aibă parte de o nuntă la indigo?

Fostul soț al lui Teo, nuntă la indigo. Cine este actuala soție?

Teo Trandafir ajungea în urmă cu șapte ani la altar, la brațul lui Constantin Iosef. Cu toate că majoritatea fanilor prezentatoarei de televiziune au crezut că povestea lor de dragoste va dura până la adânci bătrâneți, cei doi și-au spus adio. După ce s-au despărțit, Iosef a preferat să iasă din lumina reflectoarelor, văzându-și liniștit de viață. După ani, fostul soț al lui Teo Trandafir și-a găsit din nou iubirea. Acestuia îi merge spectaculos, arată fenomenal și și-a refăcut viața. Fostul sportiv s-a recăsătorit în luna iulie a lui 2019, iar recent a fost surprins de cancan.ro într-un local celebru din nordul Capitalei. Alături de el se aflau actuala soție și unul dintre fiii săi.

Pe toată durata șederii în restaurant, Iosef a fost extrem de atent la femeia pe care o iubește, a ascultat-o cu mare interes și a îmbrățișat-o ori de câte ori a simțit. Soția lui Constantin este stewardesă, probabil acesta să fie și motivul pentru care clipele petrecute împreună sunt poate puțin mai prețioase decât în alte cazuri, ea fiind des plecată în curse. Fostul soț al lui Teo a ales să-și lege destinul de actuala parteneră în ziua de naștere a acesteia, lucru pe care l-a făcut și în mariajul cu prezentatoarea.

Fostul soț al lui Teo Trandafir alături de actuala parteneră
Fostul soț al lui Teo Trandafir alături de actuala parteneră

„E vina mea”

Amintim că Teo Trandafir a divorțat în anul 2012 de rugbistul Constantin Iosef. Din păcate, mariajul lor a durat doar câteva luni, deși șansele erau mari ca povestea lor de dragoste să reziste ani de zile, dovadă fiind declarațiile lor de iubire de atunci. Recent, prezentatoarea de televiziune a mărturisit că nu s-ar mai vedea în această postură.

„La altar la 50 de ani? Mi-am dat seama că eu nu pot sta mărita­tă. E vina mea. Eu înţeleg o relaţie de lungă durată, înţeleg angajament, loialitate, chiar şi logodnă în faţa lui Dumnezeu…(…). Nu. Eu nu mă pricep la asta. Când mă trezesc dimineaţa şi văd lângă mine acelaşi om pe care l-am văzut zi de zi în ultimele luni… panică! Ce-am făcut, cum scap eu de-aici?”
Teo Trandafir

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI