Ce se întâmplă cu emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D. Conducerea postului a făcut anunțul oficial

Ce se întâmplă cu emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D. Conducerea postului a făcut anunțul oficial

Postul de televiziune Kanal D are vedete care mai de care mai îndrăgite. Însă cea mai apreciată și populară celebritate are o emisiune de mari audiențe. Este vorba de Teo Trandafir și a ei emisiune ”Teo Show”.

Ce se întâmplă cu emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D

Cam ca la mai toate posturile generaliste de la noi, și Teo a intrat în vacanța de iarnă, alături de Bursucul și ceilalți din echipa de producție a emisiunii. Dar, pentru a liniștii fanii, oficialii Kanal D, într-o postare pe instagram, anunță revenirea îndrăgitei prezentatoare pe micile ecrane, de la aceeași oră, ca de fiecare dată.

Ce se întâmplă cu emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D. Conducerea postului a făcut anunțul oficial
Ce se întâmplă cu emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D. Conducerea postului a făcut anunțul oficial (foto: Instagram)

Conducerea postului a făcut anunțul oficial

Emisiunea ”Teo Show” difuzată pe postul de televiziune Kanal D se bucură de un real succes, prin urmare și audiențele foarte mari. Bineînțeles, și salariul lui Teo Trandafir este pe măsură. Deși ea nu a dezvăluit niciodată adevăratul ei câștig salarial, informația cu suma încasată lunar de moderatoare a fost dezvăluită în presă. Potrivit ultimelor informații vehiculate printre jurnaliștii postului de televiziune Kanal D, Teo Trandafor, mdoeratoarea emisiunii Teo Show ar câștiga lunar 20.000 de euro.

Emisiunea prezentată de Teo Trandafir este prima în clasamentul audiențelor, fiind una din cele mai urmărite emisiuni pe care Kanal D le produce și le difuzează, revine, așadar pe micul ecran de la ora 15:00, în fiecare zi, de luni până vineri.

Teo Trandafir este o legendă vie a televiziunii româneşti, un simbol al umorului românesc, cu o carieră de două decenii în televiziune. Şi-a început cariera în media ca prezentator de ştiri la Fun Radio şi PRO FM (1992-1993).

În ‘94 a ajuns în echipa Tele 7ABC, unde a prezentat, alături de Mircea Badea, emisiunea “Bună dimineaţa, România!” (1995-1997). Între 1998 şi 2000, cei doi au continuat să îi facă pe români să zâmbească la matinalul Antenei 1. Un an mai târziu, Teo se desprindea de vechiul partener şi prieten de televiziune pentru a avea propriul show la PRO TV.

Au urmat experienţele de la Romantica TV şi Prima TV. Din 2013, Teo Trandafir a intrat în echipa Kanal D, producţia “Teo Show” aducând publicului sute de interviuri exclusive cu celebrităţi din România şi din străinătate, dezvăluiri şi poveşti de viaţă inspirationale, muzică de calitate şi nu în ultimul rând umorul său inconfundabil şi energia ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI