Fostul soț al Ancăi Țurcașiu se căsătorește din nou. Cum și-a cerut iubita de nevastă

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu se căsătorește din nou. Cum și-a cerut iubita de nevastă
Cristian Georgescu, fostul soț al Ancăi Țurcașiu, și-a cerut iubita în căsătorie

Cristian Georgescu, fostul soț al Ancăi Țurcașiu, este gata să meargă mai departe și să își refacă viața alături de noua parteneră. Acesta și-a cerut iubita în căsătorie într-un mod inedit, iar bijuteria aleasă a costat foarte mulți bani, semn că medicul stomatolog a avut mare grijă la detalii.

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu, decizie surprinzătoare. Medicul și-a cerut iubita în căsătorie

Anca Țurcașiu a șocat pe toată lumea în momentul în care a anunțat că divorțează de soțul ei, medicul stomatolog Cristian Georgescu. Timpul a trecut, iar fostul partener al vedetei pare gata să meargă mai departe și să facă pasul cel mare alături de noua iubită.

Cristian Georgescu a făcut anunțul cel mare chiar pe Facebook. Acesta i-a oferit inelul de logodnă iubitei sale, o bijuterie destul de scumpă, din aur alb cu diamante, arătând că nu se uită la bani în momentul în care vine vorba de a o bucura pe iubita sa.

De asemenea, acesta a cerut-o în căsătorie pe tânără pe un iaht închiriat. El a avut mare grijă la detalii pentru a se asigura că iubita lui o să fie mulțumită de evenimentul special. Bineînțeles, încă nu se cunosc detalii legate de viitoarea nuntă, dar inelul cu diamant a fost vedeta principală din pozele postate de medic.

Anca Țurcașiu, anunțul ce a șocat milioane de români

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au fost alături unul de celălalt, la bine și la greu, pentru mai bine de 20 de ani, dar se pare că relația lor nu a avut succes. Aceștia au hotărât, în urmă cu doar un an, să pună punct căsniciei și să divorțeze, mulți oameni fiind șocați în urma deciziei lor.

La momentul respectiv, vedeta le transmitea fanilor un mesaj dureros, explicând că nu o să se lase doborâtă de evenimentul trist din viața ei. De asemenea, aceasta mărturisea că a crezut că o să îmbătrânească alături de medicul stomatolog, dar realitatea a fost alta.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat!

Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubita de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie!

Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui!”, scria, la vremea respectivă, Anca Țurcașiu în mediul online.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI