Anca Țurcașiu, lovitură dură din partea fostului soț. Ce a putut să facă, la doar 4 luni de la divorț

Anca Țurcașiu, lovitură dură din partea fostului soț. Ce a putut să facă, la doar 4 luni de la divorț
Anca Țurcașiu primeşte o lovitură puternică din partea lui Cristian Georgescu. Fostul soţ a înlocuit-o deja

Deşi nimeni nu se aştepta, în vara acestui an, Anca Țurcașiu anunţa despărţirea de Cristian Georgescu, după 22 de căsnicie. Acum, îndrăgita artistă primeşte o lovitură dură din partea fostului soţ. Ce a putut să facă medicul, la doar 4 luni de la divorţ?!

Lovitura primită de Anca Țurcașiu

În urmă cu doar patru luni, Anca Țurcașiu posta pe pagina sa de Facebook un mesaj pentru admiratorii săi, dar şi pentru presă, în care anunţa divorţul de Cristian Georgescu. Deşi nu a dorit să ofere informaţii despre motivele care au dus la separare şi a rugat să îi fie respectată intimitatea, lucrurile încep să iasă la iveală. Anca Țurcașiu primeşte o lovitură dură din partea fostului soţ.

Mai exact, medicul are o nouă iubită, alături de care locuieşte în casa în care a trăit, peste două decenii, cu artista. Aceasta s-a mutat, chiar înainte de anunţ, într-un apartament dintr-o zonă rezidenţială din Bucureşti, scriu cei de la Impact.ro.

„Am divorţat! Am divorţat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În braţele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viaţa îţi oferă lecţii de învăţat! Ne naştem să primim lecţii! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubita de Dumnezeu şi de voi şi aştept de acum înainte linişte, echilibru, iubire, pace şi armonie! Ştiu că cineva acolo sus mă iubeşte şi voi avea parte de tot binele Pământului! Nu aşteptaţi nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui!”, a scris artista, pe Facebook.

Anca Țurcașiu a revenit în studio pentru noi piese

A împlinit 50 de ani, a trecut printr-un divorţ dureros, dar viaţa merge înainte. După o schimbare de look incredibilă, Anca Țurcașiu s-a apucat serios de treabă şi a intrat din nou în studio. Aceasta s-a fotografiat lângă Ovi, producătorul său muzical, şi a postat pe Facebook imaginea.

„Un pian, Ovi producător, compozitor, prieten şi o piesă nouă în curând. După mulţi ani de repaus, o revenire sperăm noi în forţă. Autorul textului rămâne secret. Aveţi vreo idee cine ar fi?”, a scris Anca Ţurcaşiu.

Admiratorii au felicitat-o pe artistă pentru curajul de a o lua de la capăt, dar şi pentru felul în care arată.

 “Ai fost mereu o frumuseţe, dar acum eşti minunată”. “Mult succes, te apreciez foarte mult”. “Toată stimă și tot respectul meu pentru un om minunat, un compozitor minunat și o cântăreață de mare calibru. Mult succes, Anca”. “Eşti minunată, revii la viaţă”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauţi.