Ce face Anca Țurcașiu după divorț. Cum a fost surprinsă și decizia cântăreței

Ce face Anca Șurcașiu după divorț? Decizia de ultim moment a actriței

Divorțul Ancăi Țurcașiu încă răsună în lumea mondenă, mai ales că fostul soț a fost surprins recent alături de noua amoreză. Ce face cunoscuta actriță în tot acest timp și ce decizie drastică a luat după separarea de tatăl copiului ei?

Ce face Anca Țurcașiu după divorț? Decizia de ultim moment a actriței

Anca le demonstrează femeilor care ajung în acest moment al vieții că există bucuria de a trăi și după divorț. La câteva luni după ce a anunțat separarea de soțul său, frumoasa artistă și-a găsit alinarea în vacanțe. În timp ce Cristian Georgescu apare a trecut mai departe și a găsit altă femeie care să-i ofere echilibrul, Anca vrea relaxare și bunăstare cu ajutorul propriei companii. Aceasta a fost surprinsă într-o ținută simplă, dar foarte sexy. Solista și-a fpcut apariția într-o pereche de jeanși mulați, un maiou și în picioare cu niște tocuri amețitoare care au încununat perfect alegerea elegantă a ei, aproape că transformând străzile din București cu unele de pe podium.

Vedeta a intrat într-un mall din București, și-a reolvat câteva treburi, ulterior și-a luat tălpășița. Mai exact, cântăreața a mers în spațiul destinat pașapoartelor, semn că se pregătește pentru o distracție în țări străine, conform spynews.ro. După vestea că ea și fostul partener își iau adio după 22 de ani de mariaj, multe doamne aflate în postura ei au încurajat-o. La scurt timp, tot acestea susțineau în mediul online că Anca e o bună inspirație și că demonstrează că este o femeie extrem de puternică.

Țurcașiu a ales ca după despărțire să-și canalizeze toată energia asupra sa și să se bucure de viață. Majoritatea celor care o urmăresc pe rețelele de socializare au felicitat-o pentru inițiativă și pentru drumul ales.

Tratamentul după divorț: Cristian Georgescu s-a aruncat în brațele unei femei superbe, iar Anca se duce în vacanțe
Tratamentul după divorț: Cristian Georgescu s-a aruncat în brațele unei femei superbe, iar Anca se duce în vacanțe

„Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții”

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită!”
Anca Țurcașiu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI