Fostul logodnic al lui Brigitte Sfăt s-a cuplat cu o brunetă care i-a adus numai probleme. Cine l-a amenințat pe Cornel

Fostul logodnic al lui Brigitte Sfăt a ajuns în brațele altei femei, pentru că pare că s-a îndrăgostit lulea de o tânără cu un trecut problematic. Cornel Oană, cel pe care îl știe întreaga țară datorită relației sale cu bruneta, nu pare să fi avut timp de pierdut, așa că a început noua relație de ceva timp și deja ar locui cu cea mai nouă cucerire a sa, într-un apartament din Capitală.

Fostul logodnic al lui Brigitte Sfăt s-a cuplat cu o brunetă care i-a adus numai probleme

Fostul logodnic al lui Brigitte Sfăt s-a cuplat cu o brunetă care i-a adus numai probleme. Cine l-a amenințat pe Cornel
Cornel și Brigitte și-au unit destinele în luna noiembrie 2018, printr-o ceremonie penticostală

Cornel Oană era cel alături de care Brigitte avea o relație atunci când a acceptat să intre în competiția de la Ferma Vedetelor. În emisiunea de la PRO TV, fosta soție a lui Ilie Năstase l-a cunoscut pe cel care i-a devenit și partener de viață, și anume Florin Pastramă. La rândul său, fostul concurent al show-ului avea o relație cu Raluca Podea. Mai mult, Cornel a apărut chiar în emisiunea lui Cătălin Măruță, alături de fosta lui Florin Pastramă, în ipostaza de parteneri cărora li se puseseră coarne, și și-au spus ofurile sentimentale în fața camerelor de luat vederi.

În prezent, Cornel și-a găsit liniștea tot în brațele unei brunete, în vârstă de 24 de ani, și care ar proveni dintr-o familie defavorizată și care locuiește în orașul Pantelimon, potrivit cancan.ro. Noua cucerire a fostului lui Brigitte Sfăt ar locui cu tânăra deja, iar trecutul acesteia este unul care pare să o ajungă pe femeie din urmă, pentru că ar fi colaborat cu câteva site-uri de ”video restrâns”, iar din câștiguri și-ar plăti chiria pentru apartamentul de la marginea orașului.

În plus, Cornel Oană ar fi fost amenințat de fostul iubit al tinerei, care s-ar afla în spatele gratiilor. Bărbatul ar fi transmis toate acestea din penitenciar și se pare că nu va mai avea mult de stat acolo. Întregul episod pare să îi fi speriat foarte tare pe noii îndrăgostiți, pentru că se tem că bărbatul ar putea să se răzbune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI