Fostul iubit al Cristinei Cioran, dus de poliţişti la secţie. Ce a făcut în maşina Poliţiei: „Mi-a adus Moş Nicolae”

Fostul iubit al Cristinei Cioran, dus de poliţişti la secţie. Ce a făcut în maşina Poliţiei: „Mi-a adus Moş Nicolae”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, dus de poliţişti la secţie

După anunțul despărțirii de actriță și dezvăluirea unei noi iubite, Alex Dobrescu este din nou protagonistul unor întâmplări bizare. Fostul iubit al Cristinei Cioran a fost dus recent de polițiști la secție. Ce a decis să facă în mașina oamenilor legii.

Fostul iubit al Cristinei Cioran a fost dus de poliţişti la secţie

Este o perioadă cât se poate de agitată și cu evenimente neprevăzute pentru fostul iubit al Cristinei Cioran, bărbatul care este tatăl fetiței sale. Alex Dobrescu a fost dus de polițiști la secție, în urma unui conflict în trafic.

Pentru aplanarea conflictului dintre Dobrescu și un alt șofer a fost nevoie de intervenția oamenilor legii. Pentru că nu aveau în dotare teste pentru depistarea consumului de alcool sau al substanțelor interzise, polițiștii au decis să îl ducă pe fostul iubit al actriței la secție pentru a i se face acolo testele.

De pe bancheta din spate a mașinii oamenilor legii, Alex Dobrescu a decis să se filmeze și să publice înregistrările pe o platformă de social media. Amuzat de ceea ce i se întâmpla, acesta a explicat întreaga situație, dezvăluid că s-a certat cu un alt conducător auto, iar polițiștii au intervenit.

„N-am făcut nimic, doar m-am certat cu cineva în trafic și erau ăștia de la locală… n-am bătut pe nimeni, dar nu aveau nici alcooltest, nici drogtest și mă duc la Udriște să mă testeze. Deci Moș Nicolae mi-a adus un test gratuit sau două și această cursă fantastică”, a spus Alex Dobrescu pe Instagram.

După ce a primit rezultatele, bărbatul le-a publicat pe aceeași platformă de social media, pentru a demonstra că nu consumase nici alcool și nici substanțe interzise.

Alex Dobrescu are o nouă iubită

La scurt timp după despărțirea de Cristina Cioran, Alex Dobrescu o prezenta presei pe noua sa iubită, o tânără studentă în vârstă de 22 de ani care este și make-up artist.

„Ea se numește Diana, e de ajuns, nu? Ne cunoaștem de ceva vreme și de mai puțină vreme ne cunoaștem mai bine”, a spus fostul iubit al Cristinei Cioran.

„Noi ne-am cunoscut acum o săptămână, prin prisma unor prieteni și asta a fost. Fac 22 de ani în curând, sunt studentă și make-up artist, cu asta mă ocup”. „Ea își dorește să machieze cunoscuți, astfel încât să îi facă necunoscuți. A fost dragoste la prima vedere”, a completat el.

Urmăriți Playtech.ro și pe