07 dec. 2022 | 14:46

Fostul iubit al Cristinei Cioran, dus de poliţişti la secţie. Ce a făcut în maşina Poliţiei: „Mi-a adus Moş Nicolae”

Monden
Fostul iubit al Cristinei Cioran, dus de poliţişti la secţie. Ce a făcut în maşina Poliţiei: „Mi-a adus Moş Nicolae”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, dus de poliţişti la secţie

După anunțul despărțirii de actriță și dezvăluirea unei noi iubite, Alex Dobrescu este din nou protagonistul unor întâmplări bizare. Fostul iubit al Cristinei Cioran a fost dus recent de polițiști la secție. Ce a decis să facă în mașina oamenilor legii.

Fostul iubit al Cristinei Cioran a fost dus de poliţişti la secţie

Este o perioadă cât se poate de agitată și cu evenimente neprevăzute pentru fostul iubit al Cristinei Cioran, bărbatul care este tatăl fetiței sale. Alex Dobrescu a fost dus de polițiști la secție, în urma unui conflict în trafic.

Pentru aplanarea conflictului dintre Dobrescu și un alt șofer a fost nevoie de intervenția oamenilor legii. Pentru că nu aveau în dotare teste pentru depistarea consumului de alcool sau al substanțelor interzise, polițiștii au decis să îl ducă pe fostul iubit al actriței la secție pentru a i se face acolo testele.

De pe bancheta din spate a mașinii oamenilor legii, Alex Dobrescu a decis să se filmeze și să publice înregistrările pe o platformă de social media. Amuzat de ceea ce i se întâmpla, acesta a explicat întreaga situație, dezvăluid că s-a certat cu un alt conducător auto, iar polițiștii au intervenit.

„N-am făcut nimic, doar m-am certat cu cineva în trafic și erau ăștia de la locală… n-am bătut pe nimeni, dar nu aveau nici alcooltest, nici drogtest și mă duc la Udriște să mă testeze. Deci Moș Nicolae mi-a adus un test gratuit sau două și această cursă fantastică”, a spus Alex Dobrescu pe Instagram.

După ce a primit rezultatele, bărbatul le-a publicat pe aceeași platformă de social media, pentru a demonstra că nu consumase nici alcool și nici substanțe interzise.

Alex Dobrescu are o nouă iubită

La scurt timp după despărțirea de Cristina Cioran, Alex Dobrescu o prezenta presei pe noua sa iubită, o tânără studentă în vârstă de 22 de ani care este și make-up artist.

„Ea se numește Diana, e de ajuns, nu? Ne cunoaștem de ceva vreme și de mai puțină vreme ne cunoaștem mai bine”, a spus fostul iubit al Cristinei Cioran.

„Noi ne-am cunoscut acum o săptămână, prin prisma unor prieteni și asta a fost. Fac 22 de ani în curând, sunt studentă și make-up artist, cu asta mă ocup”. „Ea își dorește să machieze cunoscuți, astfel încât să îi facă necunoscuți. A fost dragoste la prima vedere”, a completat el.

Parteneri
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Redactia.ro
Povestea de film a doi mari actori români. Și-au unit destinele în urmă cu 41 ani. S-au despărţit și s-au regăsit la 21 de ani de la divorț
Click.ro
Mirabela Dauer și-a îngrijorat fanii! Cum a ajuns să arate artista FOTO
Vocea.biz
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
EVZ.ro
Ce prevestește șarpele de casă. Superstiții legate de șerpi în casă și în curte
Spynews
Avertisment pentru toți românii cu BULETIN. Ajungi DATOR cu mii de lei
Capital.ro
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash de pe acestea | Mai au doar câteva zile la dispoziție
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro