Fostul cumnat al lui Salam, despre sora manelistului: „A omorât-o pe Fănica!”

Fostul cumnat al lui Salam, despre sora manelistului: „A omorât-o pe Fănica!”

Lumea showniz-ului este iar zguduită de un scandal de proporții. De data aceasta, protagoniștii sunt fostul cumnat al lui Florin Salam, pe nume Florin Albu, și sora manelistului, pe nume Nuți.

Dezvăluirile cutremurătoare ale fostului cumnat al lui Florin Salam

Dezvăluirile au început să apară după ce Florin Albu susține că a fost blestemat pe Internet de către sora lui Florin Salam. Astfel, bărbatul a scos la iveală ”toate armele din dotare”, aducându-i acuzații grave lui Nuți.

Bărbatul susține sus și tare că a fost atras într-o capcană și a fost convons să se căsătorească cu Nuți, sora lui Florin Salam.

„Acum am realizat despre ce a fost vorba şi în ce capcană m-a băgat pe mine. (…) Acum mulţi ani, sora lui Florin Salam, Nuţi… este măritată cu un albanez, Fabian, pe care îl ştie toată lumea. Este cumnatul lui Salam”, a început să spună cumnatul lui Florin Salam, potrivit spynews.ro.

În continuare, bărbatul a mărturisit că a fost chemat de Florin Salam și i s-a spus să se cunune cu sora lui pentru că altfel femeia nu ar fi putut să părăsească țara și să meargă după Fabian, omul cu care era măritată.

Florin Salam m-a chemat la el şi mi-a spus că trebuie să mă cunun cu sora lui neapărat, eu fiind căsătorit cu nevasta mea, aveam copilaşii mei. Şi l-am întrebat: „De ce să mă cunun eu cu sora ta?” Mi-a spus exact aşa: „Te duci şi te cununi cu sora mea neapărat ca să poate să ia numele tău pentru că altfel nu mai poate părăsi ţara pentru a merge după Fabian”, a mai spus Florin Albu.

Florin Albu a recunoscut că a fost de acord cu cununia cu sora lui Florin Salam, dar spune că totul a fost pentru binele lui Fabian Albanezu, bărbatul cu care Nuți era căsătorită.

Florin Salam m-a corupt spunându-mi că are putere, că el este Florin Salam şi mi-a spus că putem să păcălim legea ca să-i facă bine cumnatului lui, Fabian Albanezu, să-i rezolve problemele, cu ce măgării face el pe acolo, împreună cu sora sa”, a mai declarat el.

Însă după ce au stat cununați vreme de 3 ani, Florin Albu și Nuți, sora lui Florin Salam s-au despărțit. Fostul cumnat al manelistului mai susține că deși după divorț nu a cerut niciun ban, a alertat Poliția, căci a fost amenințat că va ajunge în scaun cu rotile.

„La care sora sa când a auzit a venit peste mine, a început să mă ameninţe să nu mă duc la Tv să vorbesc, că bărbatul ei este mafiot şi când ies pe afară o să rămân în cărucior”, a mai spus Florin Albu.

Acuzații grave la adresa surorii manelistului

Iar acuzațiile nu se opresc aici, căci Florin Albu a povestit că sora lui Florin Salam este femeia care a omorât-o pe Fănica, fosta soție a lui Florin Salam. Bărbatul a mai povestit că Nuți ar fi avut o viață trăită mai mult pe străzi și că se droga, dar și că la un moment dat a reușit să o corupă și pe Fănica.

„Femeia asta (n.r. – Nuţi, sora lui Florin Salam) este femeia care a omorât-o pe Fănica, pe mama lui Betty şi a lui Dani, pe nevasta lui Florin Salam. Fănica fiind mică, avea 15,16 ani, a corupt-o şi a injectat-o cu seringa ei, ea deja având hepatita C”, a mai spus cumnatul artistului.

Ba chiar mai mult, Florin Albu o acuză pe sora lui Florin Salam de faptul că Nuți l-ar fi dat afară chiar și pe nepotul său, pe Dani, fiul lui Florin Salam.

„Acum o lună l-au dat afară pe Dani, din apartamentul pe care i-l lăsase Florin surorii sale amanet”, a mai menționat acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI