Florin Salam a uitat de „fratele” Emi Pian. Petrecere cu 100 de lideri de clanuri, la o zi după moartea prietenului

Cum l-a salvat de la moarte clanul Duduianu pe Florin Salam. Au sărit cu toporul

Se pare că Florin Salam a cam uitat de „fratele” Emi Pian, ucis într-un mod brutal în noapte de luni spre marți de un alt interlop dintr-un clan rival. Chiar dacă a fost devastat de uciderea cumătrului său, la o zi după crimă manelistul a participat la o petrecere cu 100 de persoană, plină de interlopi.

Florin Salam a uitat de „fratele” Emi Pian, la o zi după moartea acestuia

Președintele Klaus Iohannis a spus că Parchetele, Justiția și toate organele statului sunt cu ochii pe clanurile interlope, și se pare că așa este. Recent, a fost o petrecere cu nu mai puțin de 100 de astfel de persoane. Crema clanurilor interlope din Capitală și din întreaga țară s-a reunit la petrecerea de 18 ani a fiicei lui Nuredin Beinur.

Fiica temutului interlop a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani și cu această ocazie a primit în dar de la tatăl său un Range Rover nou-nouț. La această petrecere a cântat nimeni altul decât Florin Salam, care a strâns 50.000 de euro din dedicații!

Florin Salam a uitat de „fratele” Emi Pian, la o zi după moartea acestuia
Florin Salam a uitat de „fratele” Emi Pian, la o zi după moartea acestuia

Polițiștii au supravegheat petrecerea plină de interlopi

Printre cei prezenți apare și Costel Caran, unul dintre capii violentului clan Caran, individ implicat inclusiv în ”afacerea Mihail Vlasov”, fostul avocat și ex-președinte al Camerei de Comerț, căruia îi dădea bani cu camătă ca să-i joace la poker.

Surse din Poliție au relatat pentru Libertatea că regulile din starea de alertă au fost sfidate, dar autoritățile n-au intervenit pentru a pune lucrurile la punct: Au sosit interlopi din toată țara și din străinătate, au fost peste o sută de invitați. În jur de 30 dintre oaspeți erau numai colegi ai sărbătoritei. Gașca s-a spart abia pe la 4:00 dimineața, iar vecinii clubului erau disperați din cauza gălăgiei. Dar absolut nimeni n-a avut curaj să deranjeze petrecerea lui Beinur”.

”O petrecere cu adevărat de 5 stele”

A fost superb, a fost de vis, o petrecere cu adevărat de 5 stele! Organizare perfectă și ambianță de nota 10. Nu m am mai distrat atât de frumos și cu atâta lume bună de cand am plecat din țară. Felicitări!!!, a scris Steven Dobresku, unul dintre invitați pe Facebook.

Florin Salam a început să cânte pe la ora 22:45 și a plecat de la Kundalini abia pe la 1:30 dimineața. A strâns cel puțin 50.000 de euro din dedicații. A avut cu ce să plătească amenda primită cu ocazia priveghiului de la Emi Pian, unde oamenii s-au călcat pe picioare, a declarat o sursă din Poliție, pentru Libertatea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI