Mama lui Florin Salam se simte rău de când fiul ei a luat COVID-19. Ce se întâmplă cu ea

Mama lui Florin Salam se simte rău de când fiul ei a luat COVID-19. Ce se întâmplă cu ea
Florin Salam, implicat într-un nou scandal

Florin Salam a fost năpădit de probleme în ultima perioadă. După ce fratele lui, Neluțu Stoian, a ajuns grav bolnav la spital, fiind infectat cu coronavirus, acum mama manelistul a început să se simtă și ea rău.

Mama lui Florin Salam se simte rău de când fiul ei are coronavirus. Ce se întâmplă cu bărâna

Mama lui Florin Salam se confruntă cu probleme grave de sînătate, iar familia lui Florin Salam se teme ca aceasta să nu sufere de vreun infarct sau atac cerebral. Aceștia se tem că supărările ar putea să-i cauzeze grave probleme de sănătate după ce unul dintre fiii săi, Neluțu Stoian, se află la terapie intensivă în spitalul Matei Balș.

Mama lui Florin Salam e bătrână și are și ea probleme de sănătate. Ea îl iubește enorm pe Neluțu, e primul ei băiat, iar când a auzit că de la o simplă răceală a ajuns la Terapie Intensivă a avut un șoc. E foarte complicat în familia lor. Florin a fost plecate zilele astea la priveghi la cumnatul lui (Emi Pian, n.r.), surorile fac cu rândul și merg la spital că poate li se face milă celor de acolo și le dau informații despre Neluțu. În același timp, trebuie să stea mereu și cu mama, să o supravegheze, pentru că nu se simte bine deloc. În fiecare zi le întreabă pe surori dacă mai au vreo veste despre Neluțu”, au declarat surse apropiate.

Mama lui Florin Salam, supărată din cauza fiului ei care este bolnav de coronavirus
Mama lui Florin Salam, supărată din cauza fiului ei care este bolnav de coronavirus

Fratele lui Florin Salam, în stare gravă la ATI

Institutul Matei Balș a transmis că fratele lui Florin Salam este sub observație, însă este într-o stare gravă, după ce mai multe organe i-au fost afectate de virusul ucigaș.

Poziția spitalului este următoarea: dincolo de starea foarte gravă a pacientului care nu face obiectul discuției de la televizor, în fiecare zi, familia a fost ținută la curent, un medic din colectivul Secției de Terapie Intensivă s-a întâlnit cu membrii familiei și le-a explicat starea în care se află, procedurile care i se aplică pacientului, care este prognosticul și șansele de supraviețuire. Prin urmare, în fiecare zi, familia a fost ținută la curent despre starea pacientului”, a declarat Cătălin Apostolescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI