Fostul antrenor FCSB care a fost surprins cu Elena Udrea la masă: ”Ați văzut cum arăta!”

Fostul antrenor FCSB care a fost surprins cu Elena Udrea la masă: ”Ați văzut cum arăta!”
Fostul antrenor FCSB care a fost surprins cu Elena Udrea la masă: ”Ați văzut cum arăta!”

Fostul antrenor FCSB care a fost surprins cu Elena Udrea la masă. Faptul că fosta „blondă de la Cotroceni” lua ochii bărbaților este un lucru cunoscut. Mai puțin știute sunt relațiile acesteia din tinerețe. Cel puțin despre una dintre ele s-a vorbit destul de mult de-a lungul timpului. În era era implicat și unul dintre foștii fotbaliști și antrenori de la Steaua/FCSB. Iar zvonul fusese lansat „pe piață” de fostul senator PRM, Corneliu Vadim Tudor.

Fostul antrenor FCSB care a fost surprins cu Elena Udrea la masă

Fostul antrenor FCSB care a fost surprins cu Elena Udrea la masă. Acum un deceniu, fostul senator PRM și candidat la președinția țării, Corneliu Vadim Tudor, lansa informația despre o presupusă idilă a Elenei Udrea (47 de ani), ministrul Turismului la acea vreme, cu antrenorul de atunci al echipei Steaua, actualmente FCSB, Ilie Stan (54 de ani). Amândoi erau din Buzău, iar relația s-ar fi înfiripat prin 1991, în perioada în care Stan era jucător la Steaua, unde se transferase din 1987 de la Gloria Buzău, iar Elena Udreaera elevă la un liceu din același oraș.

Elena Udrea a fost marea lui iubire. Ea era şcolăriţă la Buzău, acum vreo 20 de ani, când erau împreună. Ilie avea o Dacie albă, în care se tot giugiuleau când se întâlneau. Ea a venit de la Buzău la Bucureşti, după el, şi se iubeau nebuneşte în maşina lui. Ce, e vreo ruşine asta?!”, susținea Corneliu Vadim Tudor la GSP TV.

”Ați văzut cum arăta!”

Elena Udrea a fost și unul dintre subiectele dialogului pe care Ovidiu Ioanițoaia l-a avut cu Ilie Stan în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”. Cunoscutul jurnalist sportiv l-a întrebat pe Ilie Stan care e adevărul în legătură cu afirmațiile de acum 10 ani ale lui Corneliu Vadim Tudor.

Nu am avut o relație amoroasă cu Elena Udrea, ne-am oprit doar la o masă, la o cină. Ne-am cunoscut, dar n-au fost chestiuni amoroase. Probabil că Vadim m-a văzut la masă și știți cum era… Am luat masa împreună la Minerva, la Chinezesc. Am plătit amândoi. Ea era la facultate în București, eu jucam la Steaua. Locuiam amândoi în Drumul Taberei”, a răspuns cel care a jucat 8 sezoane în tricoul roș-albaștrilor, cucerind 5 titluri de campion.

Ilie Stan a adăugat că mai ține legătura cu Elena Udrea doar prin mesajele de felicitare cu ocazia sărbătorilor sau aniversărilor. El a recunoscut că aceasta arăta într-un anume fel și și-a manifestat părerea de rău pentru problemele pe care aceasta le-a avut cu justiția.

Nu era cunoscută pe vremea aia, dar ați văzut cum arăta! Vedeți cum arată și acum… Acum discutăm doar prin mesaje de zile de naștere, de Sărbători. Îmi pare rău pentru ce i s-a întâmplat. O femeie deosebită și ca suflet… Eu știu bine! E foarte ambițioasă să facă ceva pentru societate. Dacă i se dădea posibilitatea în politică să aibă mai multă încredere, cred eu că rezolva multe”, a mai spus Ilie Stan în aceeași emisiune.

Elena Udrea a fost acuzată și condamnată în mai multe dosare penale, unele aflându-se încă în derulare. La rândul său, Ilie Stan a fost demis de la ultimele două echipe antrenate, Gloria Buzău și FC Brașov, de la cea de-a doua chiar la începutul acestei luni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI