Foștii prezentatori TV care au dat lovitura în afaceri. S-au umplu de bani cu acest business EXCLUSIV

Foștii prezentatori TV care au dat lovitura în afaceri. S-au umplu de bani cu acest business EXCLUSIV
Fostii prezentatori TV care au dat lovitura in afaceri. S-au umplut de bani cu acest business

Simpatcii matinali de la OTV, Claudiu Bogdan și Cristina Coca au cumpărat în urmă cu câțiva ani o fostă fabrică, au renovat o parte dintre clădiri, iar acum își mai construiesc încă un mobil, destinat închirierii.

Cu ce se ocupă azi prezentatorii matinalului de la OTV

Claudiu Bogdan și Cristina Coca, simpaticii prezentatori ai matinalului de la OTV, „Zori de zi” au fost nelipsiți de pe micul ecran mai bine de 13 ani, iar din 2013, odată cu închiderea postului tv la care au lucrat, s-au reorientat spre un alt domeniu. Mai precis, cei doi au cumpărat fosta fabrică Victoria, din Giulești, devenită o ruină, și au renovat o parte dintre clădiri.

„Am reabilitat trei corpuri pe care acum le avem la închiriat ca și birouri pentru firme. Am vândut și o parte din teren, unde s-au construit blocuri, iar în prezent construim noi al patrulea bloc. Și aici vom face tot birouri”, a declarat Cristina Coca pentru impact.ro.

În trecut, cei doi soți s-au ocupat de închirierea unui apartament, în regim hotelier, afacere la care însă au renunțat.

„Ne era destul e greu, nu găseam manajeră care să facă ordine de fiecare dată când era nevoie. Mai avem apartamentul, dar nu la închiriat”, ne-a mai povestit Cristina.

Altfel, cei doi, părinți a doi copii, o fată, Selena (13 ani) și un băiat, Ianis (11 ani), sunt mai mereu cu bagajele la ușă. De când nu mai lucrează în televiziune și au mai mult timp la dispoziție, aceștia au vizitat peste 50 de țări.

„Ne-am făcut vaccinul, tocmai ca să putem pleca. Și-n vacanța aceasta am fost în afara țării”, a adăugat fosta prezentatoare tv.

Ce spune despre o posibilă revenire în tv

După închiderea postului OTV, Cristina și Claudiu au primit mai multe oferte de a continua să lucreze în televiziune.

„Le-am refuzat la acea vreme, ne doream mai mult timp pentru noi”, ne-a spus simpatica blondină.

Cât despre o posibilă revenire în tv, Cristina ne-a spus că, momentan, nu o iau în calcul.

„În primul rând, nu am mai avea timpul necesar, acum cu doi copii care mai fac și sport. Eu nu simt lipsa. Lui Claudiu îi este cam dor”, a adăugat aceasta.

După opt ani de balet, Selena a ales… fotbalul

După cum ne mărturisește, ambii copii ai cuplului practică sportul. Inclusiv fiica lor cea mare, Selena:

„A făcut opt ani de balet, dar la un moment dat a zis că ea vrea la fotbal. E legitimată, numai noi știm cum ne împărțim între antrenamentele copiiilor, dat fiind că și Ianis face același sport”.

Cristina și Claudiu se află în aceste zile, cu ambii copii, la Cheile Grădiștei, la un puternic turneu de fotbal pentru juniori.

„Zona este superbă, la fel ca și toate condițiile oferite. Mi-a părut rău că nu am putut ajunge aici și în luna mai, când a fost doar Claudiu, așa că mi-am făcut timp ca acum să nu mai ratez această ocazie”, ne-a mai spus fosta prezentatoare TV.

Urmăriți Playtech.ro și pe