De ce a apărut Răzvan Simion în premieră la Neatza de weekend. Nimeni nu se aștepta la asta

De ce a apărut Răzvan Simion în premieră la Neatza de weekend. Nimeni nu se aștepta la asta
foto: captura Antena 1

Duminică dimineață, 5 septembrie, telespectatorii emisiunii Neatza de weekend au avut parte de o surpriză! Răzvan Simion, unul dintre co-prezentatorii show-ului de la Antena 1, a fost prezent în platou. Până acum, Răzvan Simion apărea pe micile ecrane, alături de Dani Oțil, de luni până vineri.

De ce a apărut Răzvan Simion în premieră la Neatza de weekend

Răzvan Simion a reușit să uimească pe toată lumea, inclusiv pe colegii de la Antena 1, după ce și-a făcut apariția, duminică dimineață, în platoul emisiunii pe care o moderează la Antena 1, în cursul săptămânii. Este pentru prima dată când acesta a apărut la matinalul din weekend. Răzvan Simion a venit și cu unele explicații în acest sens.

”Am venit și eu azi că nu aveam somn și nu aveam ce să fac acasă”, a spus Răzvan Simion în cadrul emisiunii de la Antena 1.

Să fie oare altul motivul pentru care Răzvan Simion a preferat să muncească și-n weekend? Fosta lui soție, Diana, s-a măritat cu noul iubit, iar Lidia Buble și-a găsit fericirea în brațele unui actor cubanez. Este posibil ca Răzvan Simion să fie cam deranjat de faptul că fostele lui partenere și-au găsit fericirea în brațelor altor bărbați și preferă să se refugieze mai mult în muncă.

Fosta soție a lui Răzvan Simion s-a căsătorit din nou

Fosta soție a lui Răzvan Simion, celebrul prezentator TV de la Neatza, s-a căsătorit din nou. Evenimentul a avut loc, sâmbătă, 4 septembrie. Diana a spus DA în fața ofițerului de stare civilă împreună cu partenerul său de viață.

Mama copiilor prezentatorului de la Antena 1 s-a recăsătorit, după divorțul de Răzvan Simion de acum mulți ani. Diana Simion trăiește o poveste de dragoste frumoasă cu un bărbat pe care îl știe de 20 de ani, dar cu care formează un cuplu de doar doi ani.

Diana Simion a publicat pe rețelele de socializare mai multe imagini de la fericitul eveniment. La rândul său, Radu Bița a postat și el câteva fotografii de la cununia civilă, dar și un mesaj.

”DA. Suntem o familie”, a precizat soțul Dianei Simion, pe pagina lui de Facebook.

Răzvan și Diana au divorțat în 2015

În anul 2015, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a făcut anunțul-șoc că divorțează de cea care i-a fost soție timp de 15 ani. Atunci, moderatorul TV a declarat că el și mama copiilor săi vor rămâne în relații civilizate, pentru că au de crescut doi copii. La scurt timp, el s-a cuplat cu Lidia Buble.

‘Timp de 15 ani am trăit o poveste frumoasă, poveste din care s-au născut cele mai importante ființe din viața mea, copiii mei. De ceva timp drumurile noastre n-au mai fost aceleași și am hotărât că cel mai bine pentru noi, pentru ce putem oferi copiilor noștri este să o luăm pe cărări separate. Într-un mod civilizat, discret, așa cum a fost viața noastră din spatele micului ecran și până în acest moment.

Deciziile importante nu sunt niciodată ușor de luat, dar fiecare dintre noi și-a găsit puterea de a face ce a considerat că este mai bine pentru viitor. Copiii sunt fără doar și poate centrul universului nostru și, indiferent de deciziile oamenilor mari, de drumul pe care alegem noi să îl urmăm, ei vor avea întotdeauna dragostea și sprijinul părinților‘, scria la acel moment Răzvan Simion.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI