Fosta vedetă Survivor România care a dus-o greu: ”Trăiam cu 3 lei pe zi. Când ploua, stăteam sub pasajul Obor”

Fosta vedetă Survivor România care a dus-o greu: ”Trăiam cu 3 lei pe zi. Când ploua, stăteam sub pasajul Obor”
Cum se descurca cu 3 lei pe zi

O fostă vedetă Survivor face dezvăluiri șocante despre viața pe care a dus-o în trecut.

A fost crescută de bunici, după ce părinții au părăsit-o

Vedeta din România vorbește despre adolescența ei, care a fost una extrem de grea. Deși acum are tot ce își dorește, fosta Faimoasă nu a avut dintotdeauna viața liniștită de care se bucură acum.

Simona Hapciuc a avut o copilărie și o adolescență grea, presărată cu violență și multe situații dificile. Ea a crescut cu bunicii, după ce mama ei a părăsit-o pe când vedeta avea 3 ani. La scurt timp, și tatăl ei a plecat în Italia.

„Am fost lăsată la părinții ei, în Iași, apoi am fost furată de tatăl meu, fiind dusă la bunicii paterni, în Suceava, unde am crescut până la 16 ani. A fost o copilărie plină de bătăi, plină de muncă, proveneam dintr-o familie săracă.

Tata s-a recăsătorise când eu aveam 6 ani și a plecat cu noua familie în Italia.”, a declarat Simona Hapciuc.

A fost nevoită să trăiască cu 3 lei pe zi

La un moment dat, Simona Hapciuc a fost nevoită să muncească din greu. A ajuns în București și era nevoită să trăiască cu 3 lei pe zi.

„Am început să muncesc ca ospătar, mergeam de la 9 seara până la șapte dimineața, dormeam până la 12, apoi mergeam de la 2 la liceu până la 7 seara, când mergeam la muncă. Așa am ținut-o doi ani, apoi m-am lăsat de muncă pentru a învăța pentru Bac.

Eu am studiat actoria. Am venit în București, m-am angajat la o cofetărie. M-am bazat pe o verișoară de-a mea, că mă va primi la ea. Mi-a zis să mă descurc, aveam un loc de muncă,

dar nu aveam bani de chirie. Așa am ajuns să dorm câteva zile în parcul Obor. Trăiam cu 3 lei pe zi. Mai mâncam resturile de la muncă. Când ploua, stăteam sub pasajul Obor, situația era deplorabilă.”, a mai spus fosta Faimoasă.

Fosta concurentă Survivor a mai primit o lovitură grea

Apoi, tatăl ei a suferit un accident de muncă în urma căruia a murit. Deși a ținut legătura cu el destul de puțin, Simona Hapciuc a fost devastată de această veste.

„Într-o zi am primit un telefon, cum că tata, care se întorsese între timp cu familia lui din Italia, lucra la acoperișul unei case, și a căzut, a murit pe loc.

L-am mai văzut de 4-5 ori până să moară, am dezvolat un atașament foarte mare, simțeam că am și eu un tată, simțeam că o să mă integrez în familia lui.

Eram bucuroasă pentru că știam că ei sunt acolo și pot să merg oricând să îi văd. Când am primit vestea, cred că a fost unul dintre cele mai mari declic-uri pe care le-am simțit vreodată, cred că am luat-o efectiv razna atunci”, a mai spus ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI