Fosta vedetă de la Antena 1, lovitură devastatoare. Faliment într-o afacere, din cauza pandemiei

Fosta vedetă de la Antena 1, lovitură devastatoare. Faliment într-o afacere, din cauza pandemiei

Criza cauzată de pandemia de coronavirus a afectat-o forte tare pe fosta știristă de la Antena 1. Deoarece afacerea sa nu mai aducea profit, iar pierderile au fost semnificative. Astfel, Crina Abrudan, căci despre ea este vorba, nu a avut încotro și a pus lacătul pe ușă.

Crina Abrudan, fostă vedeta de la Antena 1, a primit o lovitură devastatoare

Fosta prezentatoare de televiziune de la Antena 1 se numără printre cei cărora criza cauzată de coronavirus le-a pus afacerea pe butuci. Crina Abrudan nu a mai avut altă soluție decât să închidă locul de joacă pentru copii pe care îl deținea într-un cartier rezidențial din partea de nord a Cpitalei.

sursa foto: Cancan.ro
sursa foto: Cancan.ro

Și-a strâns toate lucrurile dintr-un spațiu comercial

Zilele trecute, Crina Abrudan a fost surprinsă în spațiul comercial unde până de curând funcționa un loc de joacă pentru cei mici. Îmbrăcată sport, cot la cot cu unul dintre angajați, fosta știristă s-a apucat de treabă, la scurt timp de la lăsarea întunericului. Astfel, în toiul nopții, Crina Abrudan și angajatul ei au muncit de zor, pentru a elibera spațiul comercial. Au strâns toate lucrurile din interior, le-au ambalat cum trebuie și le-au încărcat într-o mașină. Ceea ce a fost surprinzător a fost și faptul că fosta știristă a trudit chiar și de una singură, fără a cere ajutor. Aparent, soțul acesteia, Gabi Popescu, fost jucător al Craiovei, nu a participat la acțiunea nocturnă a soției lui.

Crina Abrudan a fost surprinsă zilele recute și la plaja din Mamaia, sub atenta supraveghere a soțului, etalâdu-și formele. Pentru un bronz cât mai uniform, aceasta a renunțat și la sutien, iar totul s-a petrecut sub privirile lui Gabi Popescu, care o veghea îndeaproape. Vedeta a exersat apoi și câteva mișcări care i-au scos în evidență posteriorul bombat, iar momentul a fost pe placul celor din jur.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI